Készítsd el a saját űrhajódat!

Határidő
Érvényes
Kiíró
4iG Csoport
Pályázhat
- 4-7 évesek és 7-10 évesek  - 10-14 évesek és 14-16 évesek

Készítsd el a saját űrhajódat!


- KREATÍV PÁLYÁZAT GYEREKEKNEK
A 4iG Csoport egyik legaktuálisabb témája az űripar, mivel nemzetközi szinten is megerősítjük az űripari és technológiai szerepünket, ennek részeként hamarosan megkezdődik az űrtechnológiai központ építése is Martonvásáron. Szeretnénk hozzátok és gyermekeitek számára is közelebb hozni a témát, ezért kreatív pályázatot hirdetünk a teljes magyarországi 4iG csoportban.

A legkreatívabb pályázatokat értékes LEGO nyereménnyel díjazzuk!
Sok kisgyermek álmodozik, arról, hogy űrhajós lesz, és űrhajójával nagy terveket hajt végre az univerzumban.
Hát most itt a lehetőség, hogy gyermeked terveit kész formába öntse, és megépítse a saját űrhajóját és ha már elég idős hozzá, bemutassa nagyratörő űrbéli terveit!

Pályázni négy korosztályi csoportban lehet:
- 4-7 évesek és 7-10 évesek építsék meg a saját űrhajójukat, majd mutassák azt be egy max. 2,5 perces fekvő formátumú videóban, és a videó mellett csatoljanak egy álló formátumú fotót is az űrhajóról és a kis építőjéről. Ezekben a korcsoportokban az értékelésnél figyelembe vesszük az ötletet, a megvalósítást, az anyaghasználatot, illetve, ha mozog, világít és hangot is ad.
- 10-14 évesektől és 14-16 évesektől a fentiek mellett azt várjuk, hogy az űrhajón felül mutassák be a videóban azt jó célt, jó ügyet, amit és ahogyan az űrhajó szolgálna és azt, hogy melyik bolygón tenné mindezt.

Az űrhajók a környezettudatosság jegyében otthon található újrahasznosítható hulladékanyagok (kartonpapír, kupak, flakon, műanyagüveg) felhasználásával készüljenek.

Kérjük, hogy az alkotásról készült videót és fotót, wetransferes linkkel, gyermeketek nevében, vállalati email címetekről küldjétek el "Határ a csillagos ég" tárggyal, a készítő nevével és életkorával ellátva, pár információval az űrhajóról a belsokommunikacio@4ig.hu e-mailcímre 2024. május 20-ig! A pályázat részletes feltételeiről tájékozódjatok a játékszabályzatban!
Játékszabályzat_kreatív_pályázat_gyerekeknek.pdf
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem