Kiállítás pályázat

Határidő
Érvényes
Pályázhat
XIII. kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező képző-, ipar- és fotóművészek

Kiállítás pályázat


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező képző-, ipar- és fotóművészek számára, kiállításon való részvételre a XIII. kerület kiállítótereiben. A pályázat lebonyolítója a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.
A kiállítási időszak 2023. február és 2024. február között tart. A kiállításokat négy kerületi kiállítóterünkben rendezzük: Újlipótvárosi Klub-Galéria, RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ, Városház Galéria, Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.
Ezen színtereinkre várjuk a kortárs, hivatásukat elsősorban életvitelszerűen művelő és gyakorló képző-, ipar- és fotóművészek jelentkezését, egyéni, valamint csoportos tárlatokon való részvételre.

Annak érdekében, hogy a pályázati művek elbírálhatóak, és a szakmai javaslat megalapozott legyen, minden pályázótól kérünk egy kész katalógust, ennek hiányában minimum 10, maximum 20 db jó minőségű fotót, a művész által a kiállításra szánt alkotásairól, feltüntetve a művek címét, technikáját és készítési évét. A pályázat további mellékleteként minden pályázótól kérünk egy kiállítási szinopszist a kiállítási helyszín megjelölésével max. 1 oldal terjedelemben, és egy részletes szakmai önéletrajzot.

A pályázónak lakcímkártyája másolatával (csak a lakcímet tartalmazó oldal), vagy nyilatkozatával arról, hogy a XIII. kerületben bérel műtermet, igazolnia kell XIII. kerületi kötődését, amely a pályázat kötelező és elválaszthatatlan melléklete. A pályázat szintén kötelező melléklete a pályázati adatlap.
A pályázat, - amely tartalmazza a kötelező mellékleteket- elektronikus úton nyújtható be a kiallitaspalyazat@kult13.hu e-mailcímre.
Pályázati időszak: 2022. április 5. kedd és 2022. június 24. péntek között.
A pályázatok leadási határideje: 2022. június 24. péntek 12.00 óra.

A nyertes pályázók a kerületi Szociális-, Egészségügyi és Művelődési Bizottság döntéséről legkésőbb 2022. október hónap folyamán értesítést kapnak.
Kérdésre, valamint további felvilágosítással és információval a Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divíziójának munkatársai Tigyi Aliz: +36 30 453 1951, tigyializ@kult13.hu; Kósa Gergely: +36 70 492 0985, kosagergely@kult13.hu, dr. Benedek Szilvia Virág +36 30 452 70 11, benedekvirag@kult13.hu állnak rendelkezésre.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem