Körtvélyes Éva újságírói díj

Határidő
Érvényes
Pályázhat
magyar újságírók vagy bloggerek

Körtvélyes Éva újságírói díj


Pályázat Körtvélyes Éva újságírói díjra 2024 - Mellrák témában
Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület 2024-ban újra újságírói pályázatot hirdet Körtvélyes Éva újságíró, az egyesület alapítója, a mellrák elleni mozgalom meghonosítójának emlékére.
Az egyesület a díjat annak a magyar újságírónak vagy bloggernek ítéli oda, aki a 2023. november 1.-2024. október 31. közötti időszakban a mellrák témájában
a szűrésről,
a diagnosztizálásról,
a terápiákról,
a betegségről,
illetve annak bármely vonatkozásáról, fentiekre való hatásáról
olyan
cikket
blogot publikál(t),
vagy rádiós, televíziós, egyéb online anyagot készít(ett),
amely
tudományos tényeken alapul,
és társadalmi hatása és hasznossága következtében nagymértékben hozzájárul a témáról való
korrekt és korszerű ismeretanyag széleskörű terjesztéséhez.

A díj összege: nettó 250 000 Forint, amely a nyertes bankszámlájára kerül átutalásra.
Pályázni a nyomtatott vagy elektronikus sajtóban, online térben, rádióban, televízióban megjelent anyaggal lehet, pályázónként egy darab beküldött anyaggal. (Blog esetén megjelölve azt a bejegyzést is, amellyel pályázni kíván a beküldő. Ebben az esetben - a műfaj jellege okán - a kuratórium a bejegyzés hátterét, a blogoló általános üzenetét, a pályázati anyagot körülölelő tartalmat is értékeli, amely tartalom szellemisége nem lehet ellentétes a pályázati kiírás szempontrendszerével.)
A nyomtatott vagy elektronikus sajtóban megjelent cikkek terjedelme 3000 és 8000 karakter közötti, a rádiókban, televíziós műsorokban, online közölt anyagok terjedelme maximum 30 perc lehet.

A nyomtatott írásokat (beszkennelve vagy pdf formátumban), a televíziós, rádiós műsorokat, blogokat, elektronikus (link) formában - a megjelenés helyét és idejét megjelölve -, a honlapon elérhető adatvédelmi nyilatkozat kitöltésével és aláírásával kérjük eljuttatni a palyazat@egeszseghid.hu e-mailcímre. Az adatvédelmi nyilatkozat ide kattintva érhető el: Adatvédelmi nyilatkozat

A pályázati anyagok beküldésekor az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni: Pályázat a Körtvélyes Éva újságírói díjra.

A pályázat beküldésével a pályázó hozzájárul nevének és a pályázati anyagának nyilvánosságra hozásához.

A pályamű beküldhető a szerző által, illetve más/harmadik személy által is. Ebben az esetben szükséges a jelölt személy telefonos elérhetőségét is megadni, részére az adatvédelmi nyilatkozatot e-mail formájában külön megküldjük, amelynek szabályos visszaküldésével válik érvényessé a pályázat.

A nyertes pályázó nevét és pályaművét a lebonyolító szervezet a honlapján (www. egeszseghid.hu) közzéteszi, a díj és az ezzel járó oklevél átadásáról a nyertes pályázót az Egyesület külön értesíti.

A pályázatok benyújtási határideje: 2024. november 06. 24 óráig.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem