Kultúra Lovagja cím

Határidő
Érvényes
Pályázhat
társadalmi szervezetek és önkormányzatok, akik - a jelölt tudta nélkül, karácsonyi ajándékként - tagjuk, munkatársuk, vezetőjük huzamos időn át végzett, önzetlen, áldozatos munkáját az elismerés ezen formájával kívánják megköszönni

Kultúra Lovagja cím

Kultúra Lovagja cím:
1. Kiíró: Falvak Kultúrájáért Alapítvány
2. Pályázat címe: Kultúra Lovagja cím adományozása
3. Beadási határidő: 2024. október 15.
4. Pályázhatnak: társadalmi szervezetek és önkormányzatok, akik - a jelölt tudta nélkül, karácsonyi ajándékként - tagjuk, munkatársuk, vezetőjük huzamos időn át végzett, önzetlen, áldozatos munkáját az elismerés ezen formájával kívánják megköszönni. Egy szervezet egy jelöltet állíthat.

5. Pályázatról:
a) A magyar államalapítás millenniuma alkalmából a kulturális örökség megőrzése, felkutatása, ápolása, népszerűsítése, alkotó fejlesztése, az egyenrangú kultúrák nemzetközi együttműködésének elősegítése érdekében huzamos időn át kifejtett önzetlen tevékenység elismerésére a Falvak Kultúrájáért Alapítvány államiságunk millenniuma alkalmából 1998-ban Kultúra Lovagja címet alapított.

b) Javasolható címek: Magyar Kultúra Lovagja és a Magyar Kultúra Apródja, valamint két vagy több nemzet kultúrájának ápolásáért Egyetemes Kultúra Lovagja.

c) Jelölt lehet az alapító gondolatot hitelesen megvalósító magyar és külföldi állampolgár.

d) A pályázat benyújtása kizárólag postai úton lehetséges. Formája és tartalma alapvetően kötetlen, de a pályázat kötelezően tartalmazza a jelölt foglalkozását, életkorát, valamint maximum 500 karakterben a lovagias tettek összefoglalását.

e) A pályázathoz a pályázó által szükségesnek ítélt melléklet, támogatói nyilatkozat csatolható.

6. A döntés és értesítés: Az alapítvány kuratóriuma a Tanácsadó Testület és a Kultúra Lovagrendje javaslatára december 1-ig hozza meg döntését, amelyről a jelölő szervezetet értesíti.

7. Az elismerés átadása a 29. Magyar Kultúra Napja Gálán (2025. januárjában) történik.
Levélcím: Falvak Kultúrájáért Alapítvány 1134 Budapest Gidófalvy út 29. V/3
További információ: www.alkotohazak.shp.hu, e-mail: adrianus.alapitvany@gmail.com

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem