Magyat Apeva 2024

Határidő
Érvényes
Pályázhat
bárki részt vehet Magyarországról vagy külföldről saját, magyar nyelvű apeva versekkel

Nyolcadik apeva-írási Pályázatát

MAGYAR APEVA 2024
címmel.

A pályázat célja kettős: az apeva versműfaj népszerűsítése és megörvendeztetni a költészet szerelmeseit a magyar apeva nyolcadik antológiájával.
A pályázaton bárki részt vehet Magyarországról vagy külföldről saját, magyar nyelvű apeva versekkel. Kiskorúak szüleik beleegyezésével vehetnek részt.
Egy pályázó legfeljebb 40 apevával (200 sorral) vehet részt.
A jelentkezés online történik a bit.ly/apeva2024 oldalon.

Ennek határideje 2024. április 30.

A részvétel 4 apeváig (20 sorig) díjmentes, minden további apeva (5 sor) után 2000 Ft szerkesztési díjat kell fizetni. Ez a díj a hibás szótagszámú apevák javítása vagy cseréje esetében is fizetendő.
Az értékes alkotásokkal jelentkezőket diplomával és az antológiában való részvétel jogával jutalmazzuk. A névre szóló diploma kiadásáért 5000 Ft díj fizetendő, az antológiában való részvételhez pedig annak kedvezményes áron történő megrendelése szükséges. A résztvevők esetleges fizetési kötelezettségei a pályázat 2024. május 10-i eredményhirdetése után lesznek egyeztetve.
További részletek, híre a kiíró weboldalain lesznek folyamatosan olvashatók. Ugyanott lesz megtalálhatók az érdeklődő levelek nagyrészére adott válaszok.
A pályázat e-mailcíme
apeva2024@apeva.art

2024. február 23.

Kiírás helye: http://www.apeva.art/hu/palyazatok.htm
Kiíró: Változó Világ Mozgalomért Közhasznú alapítvány, 1083 Budapest, Práter u. 56.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem