OMÉK Marketing Díj

Határidő
Érvényes
Kategória
DíjMédia
Pályázhat
minden cég, vállalkozás, szakmai szervezet vagy magánszemély, aki saját standdal részt vesz az OMÉK 2023. kiállításon és a Jelentkezési Lap beküldésével jelzi részvételi szándékát

OMÉK Marketing Díj


Pályázati felhívás az OMÉK Marketing Díjára

A Magyar Marketing Szövetség nyolcadik alkalommal írja ki pályázatát az OMÉK-on kiállítási Marketing Díjra. A kiállítási Marketing Díj növekvő értékét bizonyítja, hogy nem csak a nyertesek, hanem a pályázaton indultak is felhasználták a részvétel presztízst erősítő hatását marketingkommunikációjukban. A Díj erősíti a gazdálkodó szervezetek üzleti jó hírét, alátámasztja marketing aktivitását. A Szövetség ezúton hívja fel a kiállítók figyelmét a pályázati kiírásra és várja jelentkezésüket.

A kiírók a kiállítási Marketing Díjjal a gazdaság egyik kiemelt területeként kezelt mezőgazdaság és élelmiszeripar eredményességét kívánja támogatni és erősíteni, ezzel megfelelő publicitást biztosítani a jó szakmai példáknak, üzleti sikereknek, erősíteni a cégek jó hírét, presztizsét.

A kiírók célja a pályázat meghirdetésével elsősorban a figyelem felkeltése a marketing szakma fontosságára és hasznára, a korszerű marketing technikák bemutatásával példa állítása a kezdő cégek, vállalkozások számára, valamint ösztönzés a magasabb szakmai tudás elérésére és gyakorlati alkalmazására.

1. A pályázat résztvevője: lehet minden cég, vállalkozás, szakmai szervezet vagy magánszemély, aki saját standdal részt vesz az OMÉK 2023. kiállításon és a Jelentkezési Lap beküldésével jelzi részvételi szándékát.

2. A pályázat tárgya: a cég vagy vállalkozás kiállításon való megjelenésének marketing stratégiája, eszközrendszere, az üzletpolitikai célokat szolgáló és alátámasztó koncepciója.

3. A pályázat tartalmazza: a kitöltött - mellékelt - pályázati lapot, valamint az abban szereplő szempontok részletes kifejtését, dokumentálását.
A pályázatot csak a kitöltött jelentkezési lappal, a mellékletekkel és a pályázati díj átutalásával együtt tekintjük érvényesnek!

4. A pályázat két kategóriája: a./ Mezőgazdaság b./ Élelmiszeripar

5. Beküldési határidő: 2023. szeptember 22. 12.00 óra

6. Beküldési cím: a pályázatot, vagy annak linkjét online kell beküldeni a marketing@marketing.hu e-mailcímre

7. Információ:
Magyar Marketing Szövetség részéről kapcsolattartó:
Juhász Violetta, Office Manager
Telefon: +36 20 504 3048
E-mail: marketing@marketing.hu
www.marketing.hu
MMSZ Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat részéről szakmai kapcsolattartó
Dr. Totth Gedeon, az Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat elnöke
Telefon: +36 20 916 1794
E-mail: totth.gedeon@uni-bge.hu

8. A zsűrit a Magyar Marketing Szövetség kéri fel és bízza meg. A zsűri résztvevői között az MMSZ felkért szakértői szerepelnek. A zsűri döntése nem fellebbezhető.

9. Az elbírálás módja: szakmai szempontok alapján, az aktualitás, a korszerűség, az ötletesség figyelembevételével történik. A Jelentkezési Lap pontjai csak a pályázat rövid leírását tartalmazzák, adatai csak tájékoztató jellegűek. A bírálat a részletesen kidolgozott pályamunka alapján történik, majd ezt követően a zsűri a kiállítás helyszínén megtekinti a standokat és értékeli, hogy azok mennyire tükrözik a célkitűzéseket, mennyire vannak összhangban a pályázatokban leírtakkal.

10. A pályázat részvételi díja: 30 000 Ft + áfa, melyet a pályázat benyújtásával egy időben kérünk a Magyar Marketing Szövetség Duna Takarékszövetkezet 58600551-11170918 számlájára. A részvételi díjról utólag számlát állítunk ki.
Díjátadás: ünnepélyes keretek között az OMÉK 2023. kiállításon kerül sor az OMÉK Marketing Díj átadására, melynek helyszínéről és időpontjáról a pályázók tájékoztatást kapnak. A Magyar Marketing Szövetség a zsűri döntését és az értékelést szakmai fórumokon nyilvánosságra hozza. A Marketing Díj 2023. évi két kategória győztesének a díjon felül 1-1 ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk a 2024. évi Marketing Summit-on. A zsűri által a győztesen túl kiemelkedőnek ítélt pályázat benyújtója térítésmentes online Summit részvételi lehetőséggel gazdagodik.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem