A kiíró 2023.02.28.-ig meghosszabbította a pályázat határidejét

Pályázat nyomtatott mesekönyvben való megjelenésre

Határidő
Érvényes
Pályázhat
minden regisztrált tag részt vehet, aki a jelentkezési határidőig legalább egy mesét feltölt a meskete.hu portálra

Pályázat nyomtatott mesekönyvben való megjelenésre


Pályázati kiírás
A Meskete.hu közösségi meseportál pályázatot hirdet nyomtatott mesekönyvben való megjelenésre, amely reményeink szerint 2023 tavaszán már sok-sok gyermeket tesz majd boldoggá.

A pályázaton mindenki részt vehet, aki saját művet publikál a meskete.hu felületére és hozzájárul a kiadási feltételekhez. A pályázatra való jelentkezés díjmentes! Egy szerző azonban maximum három művével kerülhet be majd a könyvbe!

A pályázat lezártáig minden hónapban 3-3 könyvvásárlási utalványt sorsolunk ki azok között, akik legalább egy pályaművet beküldtek az adott hónapban! Minél több mesét töltött fel valaki, annál több esélye lesz valamelyik díj megnyerésére.

A nyertesek 3000, 5000 és 10 000 Ft értékű utalványokra pályázhatnak és minden egyes feltöltött mesével növelik az esélyeiket!
(Tervezett sorsolások minden hónap első hétfőjén: 2023. 01.)
Egyaránt várunk gyermekeknek szóló meséket, verseket, rajzokat és illusztrációkat is.

A jelentkezési határidő: 2023. 02. 28. 23:59.

A pályázaton minden regisztrált tag részt vehet, aki a jelentkezési határidőig legalább egy mesét feltölt a meskete.hu portálra és bejelöli az "IGEN, pályázok ezzel a művemmel" opciót.

A pályázat legjobb művei bekerülnek a nyomtatott mesekönyvbe, és a szerzők egy-egy tiszteletpéldányt kapnak a kiadott könyvből megjelenés után.
A pályázat legjobb művei bekerülnek a nyomtatott mesekönyvbe, és a szerzők egy-egy tiszteletpéldányt kapnak a kiadott könyvből megjelenés után.

A pályázaton való részvétel feltételei
- regisztráció a meskete.hu portálra,
- ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató elfogadása,
- szerzői profi! aktiválása és kitöltése,
- saját mese feltöltése a vezérlőpultban,
- "IGEN, pályázok ezzel a művemmel" opció kiválasztása mese feltöltésnél

Pályaműveket sajnos nem áll módunkban más digitális formában (pl. e-mailen keresztül) vagy nyomtatott formában átvenni. A szervezők fenntartják a Jogot arra, hogy a kiírást módosítsák és a határidőt meghosszabbítsák.

A pályázatról kérésre bővebb felvilágosítást adunk e-mailen és messengerben is, de érdemes a Facebook oldalunkat is követni további részletekért és friss információkért!
https://meskete.hu/palyazat
 

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem