Regényíró pályázat

Határidő
Érvényes
Kategória
Művészet
Pályázhat
minden Magyarországon és határainkon túl élő, magyar nyelven publikáló író, aki az oldalunkon igazoltan regisztrált tag, vagy a pályázati kiírás olvasása után regisztrálni fog

Regényíró pályázat


A Holnap Magazin kiadó regényíró pályázatot hirdet!
Ha van egy kész regényed és a fiókodban porosodik, kiadásra várva, vagy elkezdted, de még nem fejezted be, esetleg még csak mozgolódnak a karakterek, helyszínek és gyűlnek a jegyzeteid, hogy később összeálljanak és életre keljenek, akkor keress minket!
Küldd el e-mailcímünkre kész történetedet, maximum 350 oldal terjedelemben!
A kiadott kötetek oldalmérete, egyedi A/5-ös méret: 12,8 x 21 cm
A kötetek megjelenésénél javasolt betűtípusa és betűmérete: Book Antiqua 11-es.
A nyertes könyveket ezzel készítjük el.
A küldésnél más betűtípussal és betűmérettel elküldhető a könyvanyag.
Előzetes szerkesztés után az oldalszámot minden szerzővel egyeztetjük.

Regényed megírásában is segítséget nyújtunk író kurzusainkon, ahol tapasztalt, több kötetes íróktól, előadóktól ismerheted meg a hasznos tennivalókat, hogy könyved sikeres legyen!
A pályázatnak nem feltétele a kurzuson való részvétel!

2022. december 31-ig várjuk elkészült regényedet!

Eredményhirdetés 2023. február/március. A nyerteseket a magazin oldalán a pályázati nyertesek rovatunkban feltüntetjük és külön e-mailben is értesítést küldünk.
A Holnap Magazin zsűrije által kiválasztott négy nyertes pályázó könyvét kiadónk ingyenesen elkészíti EPUB, MOBI e-könyv formátumokban és forgalomba helyezi a kiadó saját webáruházában:
http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/

Pályázati feltételek:
A Holnap Magazin által meghirdetett pályázatra nevezhet minden Magyarországon és határainkon túl élő, magyar nyelven publikáló író, aki az oldalunkon igazoltan regisztrált tag, vagy a pályázati kiírás olvasása után regisztrálni fog.
A regisztrálás során használt felhasználó nevet, szerkesztőségünk felé a pályaművek beküldésével egy időben jelezni kell!
- A nevezésnek nem feltétele az, hogy az adott szerzőnek van-e már írása oldalunkon! Új szerzők jelentkezését is várjuk!
- Pályázhat első kötetes szerző is és olyan szerző is, akinek jelent már meg könyve a Holnap Magazinnál, vagy más kiadónál.
- Nevezni lehet olyan művel is, amelynek részletei - de nem az egész mű - már szerepel oldalunkon, hiszen ezeknek a műveknek is lehetőséget szeretnénk biztosítani a megjelenésre.
- Egy szerző csak egy regénnyel pályázhat.
- Az írások terjedelme nem haladhatja meg a 350 A/5-ös gépelt oldalnyi terjedelmet!
- A pályázati írásokat Word dokumentumként e-mailcímünkre várjuk: holnapmagazin@gmail.com
- Téma és műfaji megkötés nincsen!
- Az írások nem lehetnek politikai, vallási, vagy más személyiségi jogokat sértő tartalmúak. Az ilyen jellegű írások nem vehetnek részt a pályázatunkon!
- Pályázni továbbá csak olyan regénnyel lehet, amely jogtiszta és a pályázó szerző saját műve.
- A pályázati írások beérkezéséről minden esetben visszaigazolást küldünk e-mailben!
- Ha az írás valamilyen oknál fogva nem megfelelő a megjelenésre, a szerzőnek jogában áll helyette egy másik azonos terjedelmű írást neveznie. Amennyiben ilyen esemény felmerül, a szerzőt minden esetben értesítjük.
- Az elfogadott pályázati anyag beküldését követően a pályázati kiírás alján található jogi nyilatkozatot aláírva kérünk visszaküldeni postai, vagy elektronikus úton, szkennelve! Ennek a jogi nyilatkozatnak tartalmaznia kell a szerző pontos adatait: teljes valódi név, (esetleg ettől eltérő írói név, amelyen szeretné műveit megjelentetni), pontos lakcím, e-mailcím, telefonszám. Ennek a nyilatkozatnak az aláírásával igazolja a szerző, hogy a pályázatra küldött írások, a saját szellemi termékei és beleegyezik, hogy a Holnap Magazin, főszerkesztője: Bakos József, a kiadandó kötetet kiválasztás esetén elkészítse e-könyv formátumban és a kiadó forgalomba helyezze saját webáruházában.
- A nyertes szerzőknek kiadónk forgalmazási szerződés keretében biztosítja az e-kötet eladása utáni szerzői jogdíjat.
- Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed, ötleted, kérésed van, e-mailben keress minket és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

Emellett a Holnap Magazin az önálló nyomtatásban is megjelenő kötetek kiadásához is technikai, szervezési, terjesztési segítséget nyújt.
https://holnapmagazin.hu/palyazatok/160/

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem