Ritka betegek boldog pillanatai 2023

Határidő
Érvényes
Pályázhat
ritka betegséggel élők

Ritka betegek boldog pillanatai 2023


A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Országos Szövetsége fotópályázatot hirdet a ritka betegséggel élők számára
"Ritka betegek boldog pillanatai 2023" címmel

A Ritka Betegségek Világnapja központi eseményét 2023-ban február 25-én rendezzük meg
Budapesten a SE EOK gyönyörű épületében.
A Világnap fő célkitűzése felhívni a társadalom és a döntéshozók figyelmét a ritka betegségekre, az érintettek helyzetére és a helyes diagnózis megszerzésének fontosságára.
A Világnap alkalmából fotópályázatot hirdetünk, melyre várjuk a pályamunkákat a "Ritka betegek boldog pillanatai" témában. A pályázat célja bemutatni, hogy a ritka betegséggel élőknek és családjaiknak a mindennapi küzdelmeik mellett részük van örömteli, felhőtlen pillanatokban.

Pályázati feltételek:
- Az alkotáson szerepeljen legalább egy ritka betegséggel élő személy, egy boldog pillanatban (a fotó a rajta szereplők hozzájárulásával használható csak fel).
- Az elkészült fényképeket JPEG formátumban várjuk, jó minőségben.
- A kép minimális mérete: A kép hosszabb oldala legalább 1600, maximálisan 2400-4800 pixel legyen. Az utólagos digitális átméretezés - ha az a pixelek számának növelésével jár - tilos. Valamint olyan kép sem jó, amit felvétel során erős digitális zoomolással hoznak létre.
- A kép minősége: digitális utómunka esetében, a JPG mentéskor legalább 80%-os legyen a minősége
- Egy pályázó maximum 3 db fotóval nevezhet.
- Az előző évek pályázataira beküldött képekkel nem lehet újra jelentkezni.
- A képek mellé az alábbi adatokat is kérjük megadni:
- Fénykép készítőjének neve, telefonszáma, e-mail címe
- Fényképen szereplő ritka beteg/betegek, illetve a betegség neve
- Az alkotás címe
- Rövid leírás a képről: mikor, hol, milyen alkalommal készült

Pályázatok beküldési határideje 2023. 01. 30. éjfél
A fotókat a következő email címre várjuk: info@rirosz.hu.
Érdeklődni szintén ezen az e-mailcímen lehet.
A pályaművek felkerülnek a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége Facebook oldalára (https://www.facebook.com/rirosz), valamint a legjobb alkotásokat meg is lehet majd tekinteni a kiállításunkon a Világnapon és utána!

A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetségének csapata és a szakmai zsűri értékelése alapján az első három legjobbnak ítélt pályamű készítője díjazásban részesül!
A legtöbb likeot gyűjtő kép pedig elnyeri a 2023-as év Közönség-díját!

A pályázat eredmény hirdetésére és a díjátadóra a Ritka Betegségek Világnapján kerül sor (2023. 02. 25.). Ugyanezen a napon a kritériumoknak megfelelt fotók felhasználásával kiállítást rendezünk.

Várjuk a pályaműveket sok szeretettel!

A pályázó a képének átadásával felelősséget vállal arra vonatkozóan, hogy a kép saját jogtulajdona, a rajta látható személyek a felvételhez, valamint annak terjesztéséhez hozzájárultak. Egyben hozzájárul a képek - nem üzleti céllal történő - nyilvánossá tételéhez és terjesztéséhez a RIROSZ kommunikációs csatornáin, a közös ügy minél magasabb minőségű képviselete elősegítéséhez.

Az adatok megadása önkéntes! Az itt rögzített adatokat kizárólag a RIROSZ közhasznú tevékenysége kapcsán használjuk fel, harmadik félnek át nem adjuk. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatok kezeléséhez. Az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulás az info@rirosz.hu e-mailcímre küldött levéllel módosítható, vagy vonható vissza.
https://ritkanap.rirosz.hu/ritka-nap-2023/fot%C3%B3p%C3%A1ly%C3%A1zat-2023

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem