Töpörödött törpegerek illusztrációs rajzpályázat

Határidő
Érvényes
Pályázhat
alsó tagozatos általános iskolások

Töpörödött törpegerek
illusztrációs rajzpályázat


A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Töpörödött törpegerek címmel rajzpályázatot hirdet, általános iskola alsó tagozatán tanuló gyermekek részére.

2022 Év Emlőse: a törpeegér hazánk egyik legkisebb emlőse, egészen aprócska állat, testtömege nagyjából annyi, mint egy félig teli gyufásskatulyának.

Kortárs költőink, zenészeink segítségével könnyedén e törpék izgalmas, titkos világába képzelhetitek magatokat! Búth Emília, Molnár Krisztina Rita, Gryllus Vilmos, Tóth Krisztina és Lackfi János vannak ebben segítségetekre. Az alkotásokat itt találod meg (Vadonleső - Év Emlőse - 2022 (xn--vadonles-8sb.hu). Olvasd el, hallgasd meg a verseket, dalokat, válaszd ki, amelyik a legjobban magával ragad és készíts hozzá illusztrációt, mintha csak egy verseskötetben jelenne meg a rajz!

A legjobb rajzok természetvédelemmel kapcsolatos ajándéktárgyakban és élményajándékokban részesülnek!
A pályaművek beküldési határideje: 2022. október 10. 23:59
A pályázattal kapcsolatos további információkat megtalálod az alább elérhető pályázati felhívásban.

A pályázati felhívást itt (palyazati_felhivas_01_web.pdf (hermanottointezet.hu) éred el.
A pályázatkezelési szabályzatot jtt (http://www.hermanottointezet.hu/sites/default/files/palyazati_szabalyzat.pdf) éred el.
Az adatkezelési tájékoztatót itt éred el (adatkezelesi_tajekoztato_4.pdf (hermanottointezet.hu).
A személyes adatok hozzájáruláson alapuló kezeléséhez szükséges adatkérő lapot 14 év alatti gyermek esetében itt érhető el (adatkero_lap_kiskoru_szemelyes_adatok_palyazati_kezelesehez_14_es_alatti_1.docx (live.com).


🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem