URBACT jó gyakorlatok

Határidő
Érvényes
Kiíró
URBACT
Pályázhat
Önkormányzatok
Pályázhat
Eligible cities for the Call for Good Practices are “cities” from EU Member States, EU Partner States (Norway, Switzerland), Albania, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, North Macedonia, Serbia, Ukraine, and Moldova.

URBACT jó gyakorlatok


Megnyílt az URBACT jó gyakorlatok (URBACT Good Practices) felhívása!
A 2024. április 15-től 2024. június 30-ig tartó felhívással az URBACT program meglévő helyi jó gyakorlatokat keres.
Mutassa meg Európának, hogy alkalmazott települési gyakorlatai bizonyítottan hatásosak, részvételiségen alapulnak, integrált megközelítésűek, relevánsak az Európai Unió tagállamai számára és átvehetők más európai városok számára!

Az URBACT jó gyakorlatokra vonatkozó felhívása az Európai Unió 27 tagállamának települései, a partnerállamok (Norvégia, Svájc), az EU-hoz való csatlakozás előtti eszközben részesülő országok (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Észak-Macedónia és Szerbia), valamint Ukrajna és Moldova települései számára áll nyitva. A felhívás célja, hogy Európa-szerte láthatóvá tegye a fenntartható városfejlesztés hatásos helyi gyakorlatait, valamint inspirációt és átadási lehetőségeket kínáljon más európai városok számára.

A díjazott URBACT jó gyakorlatot megvalósító települések számos láthatósági és promóciós tevékenységben részesülnek, amelyek közül kiemelkedik a 2025. április 8-10. között Wroclaw-ban (Lengyelország) megrendezésre kerülő URBACT Városfesztivál. A kiválasztott városok emellett lehetőséget kapnak arra is, hogy 2025-től kezdődően URBACT Transzfer Hálózatot vezessenek az URBACT program pénzeszközeivel és forrásaival.

Az URBACT jó gyakorlatokra vonatkozó felhívás feltételrendszere és feladatmeghatározása részletes tájékoztatást nyújt arról, hogy kik pályázhatnak és hogyan zajlik a pályázati eljárás. Az URBACT titkársága és a Nemzeti URBACT Pontok Európa-szerte online és személyes tájékoztató üléseket szerveznek a felhívással kapcsolatos információk megosztása és a települések kérdéseire való válaszadás céljából.

Tudjon meg többet a felhívásról itt az URBACT weboldalán, és fedezze fel az alábbi összefoglalót!
https://urbact.eu/news/megnyilt-az-urbact-jo-gyakorlatok-urbact-good-practices-felhivasa


🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem