Változásvezető díj

Határidő
Érvényes
Pályázhat
vállalatvezetők, felső vezetők (férfiakat és nőket egyaránt)

Változásvezető díj

Fenntartható jövőért díj

A Fenntartható Fejlődési Célok elérése és a rendszerszintű változások érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítmény elismerésére
A jelenlegi helyzet komoly kihívások elé állítja az üzleti szereplőket. Ez még inkább a gyors cselekvésre, a rendszereink fenntarthatóbbá történő átalakítására kell, hogy ösztönözzön bennünket.

A Fenntartható jövőért díjat azokra a területekre összpontosítva hirdetjük meg, ahol a rendszerek átalakítására a legnagyobb hatása van a vállalatoknak.
Inspirálni kívánjuk a vállalatokat és vezetőiket, hogy döntéseikbe integrálják a fenntarthatóság szempontjait és olyan, a szokásos üzletmeneten túlmutató üzleti megoldásokat dolgozzanak ki, amelyeknek az üzleti szféra más szereplőire való kiterjesztésével valódi, széles körű hatást tudunk elérni, fel tudjuk gyorsítani a rendszerszintű változásokat.
A világ jobbá tételéhez most egyedülálló lehetőség áll rendelkezésünkre, de csak rövid ideig van alkalmunk cselekedni, átalakítani vállalatainkat és társadalmainkat. A fenntarthatósági folyamatok felgyorsítását, a rendszerszintű változások elindítását célzó vállalatvezetői gyors, hiteles és példamutató fellépések, innovatív intézkedések, a bevezetett kreatív új üzleti modellek mindegyike elismerésre méltó. Ezeket is szeretnénk díjjal jutalmazni és a szélesebb közönséggel is megismertetni.

Változásvezető díj
a kiemelkedő vezetői példamutatás és felelőségvállalás díja

A BCSDH azon vállalatvezetőket, felső vezetőket (férfiakat és nőket egyaránt) kívánja elismerni ezzel a díjjal, akik munkájukban és életük más területén is sikeresen képviselik a felelős, fenntartható gondolkodást, hozzájárulnak az SDG-k teljesüléséhez és/vagy akik innovatív, példamutató és kiemelkedő módon tettek a Fenntartható Fejlődési Célok elérése, illetve a rendszerszintű átalakítások érdekében
Határidők:
- A jelentkezési határidő: július 31., 23:59
- A döntőbe bekerült pályázók értesítése: szeptember 11.
- Eredményhirdetés és díjátadó: BCSDH üzleti ebéd, október 10.
A jelölés sikeres feltöltéséről a megadott e-mailcímre visszaigazolást küldünk.
Hogyan és milyen feltételekkel pályázhat?
A kitöltésnél felmerülő leggyakoribb kérdések és válaszok.
A pályázat online formában tölthető ki, de lehetőség van a kitöltés megszakítására, akár másik gépről történő folytatására is.
A végleges online pályázatok beküldési határideje: július 31. 23:59
https://bcsdh.hu/fenntarthato-jovoert-dij/

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem