Vezető nő díj

Határidő
Érvényes
Pályázhat
A vállalat kiemelkedő, női felső vezetője (nem feltétlenül első számú vezetője)

Fenntartható jövőért díj


A Fenntartható Fejlődési Célok elérése és a rendszerszintű változások érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítmény elismerésére
A jelenlegi helyzet komoly kihívások elé állítja az üzleti szereplőket. Ez még inkább a gyors cselekvésre, a rendszereink fenntarthatóbbá történő átalakítására kell, hogy ösztönözzön bennünket.

A Fenntartható jövőért díjat azokra a területekre összpontosítva hirdetjük meg, ahol a rendszerek átalakítására a legnagyobb hatása van a vállalatoknak.
Inspirálni kívánjuk a vállalatokat és vezetőiket, hogy döntéseikbe integrálják a fenntarthatóság szempontjait és olyan, a szokásos üzletmeneten túlmutató üzleti megoldásokat dolgozzanak ki, amelyeknek az üzleti szféra más szereplőire való kiterjesztésével valódi, széles körű hatást tudunk elérni, fel tudjuk gyorsítani a rendszerszintű változásokat.

A világ jobbá tételéhez most egyedülálló lehetőség áll rendelkezésünkre, de csak rövid ideig van alkalmunk cselekedni, átalakítani vállalatainkat és társadalmainkat. A fenntarthatósági folyamatok felgyorsítását, a rendszerszintű változások elindítását célzó vállalatvezetői gyors, hiteles és példamutató fellépések, innovatív intézkedések, a bevezetett kreatív új üzleti modellek mindegyike elismerésre méltó. Ezeket is szeretnénk díjjal jutalmazni és a szélesebb közönséggel is megismertetni.

Vezető nő díj
Kiemelkedő vezető nők elismerése a teljes üzleti szférában
A Vezető nő díj célja, hogy a vállalatok olyan kiemelkedő női vezetőit ismerje el, akik a fenntarthatóságért, Fenntartható Fejlődési Célok (SDGk) valamelyikének megvalósításáért tesznek.

A díjat az 5. cél eléréséhez való hozzájárulás keretében indítottuk, melynek célja a nemi esélyegyenlőség elérése és minden nő felhatalmazása 2030-ig.

Nevezési feltételek:
A vállalat kiemelkedő, női felső vezetője (nem feltétlenül első számú vezetője), akinek számottevő eredménye van a Fenntartható Fejlődési Célok elérésében
Nők, akik ösztönző példaképek
Vállalatonként egy jelölést fogadunk el

Határidők:
A jelentkezési határidő: július 31., 23:59
A döntőbe bekerült pályázók értesítése: szeptember 11.
Eredményhirdetés és díjátadó: BCSDH üzleti ebéd, október 10.
A jelölés sikeres feltöltéséről a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Hogyan és milyen feltételekkel pályázhat?
A kitöltésnél felmerülő leggyakoribb kérdések és válaszok.
A pályázat online formában tölthető ki, de lehetőség van a kitöltés megszakítására, akár másik gépről történő folytatására is.
A végleges online pályázatok beküldési határideje: július 31. 23:59
https://bcsdh.hu/fenntarthato-jovoert-dij/


🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem