Vidám civil pillanatok, avagy mi civilek mindenben meglátjuk az örömet

Határidő
Érvényes
Pályázhat
fővárosi civil szervezetek

Vidám civil pillanatok, avagy mi civilek mindenben meglátjuk az örömet


Fotópályázat

Ezt az alkalmat megünnepelve a Budapesti Civil Központ fotópályázatot hirdet fővárosi civil szervezetek számára, melynek mottója: Vidám civil pillanatok, avagy mi civilek mindenben meglátjuk az örömet. Fontos, hogy a civil szervezetek is meg-megálljanak egy pillanatra és a mindennapi nehézségek mellett tudják értékelni magukat, a munkájukat, az elért eredményeiket és büszkék legyenek arra, hogy civilek. Fotópályázatunkkal erre szeretnénk teret és lehetőséget adni.

Pályázni minden civil szervezet egy pályaművel tud, a megadott téma alapján olyan fotókat, pillanatképeket várunk, melyek a leginkább jellemzik a szervezetek tevékenységében rejlő sikereket, örömöket. A beküldött képeknek kérjük, hogy adjatok valamilyen frappáns címet, leírást, elnevezést is.

A fotókat a budapesticivil@gmail.com e-mailcímre várjuk 2024. február 15., 12:00 óráig.

Ezt követően a beérkezett pályaműveket egy három főből álló civil szakmai zsűri értékeli, az első három legjobb pillanatképet beküldő civil szervezet ajándékutalványban részesül.

Az első három helyezett mellett szeretnénk egy különdíjas képet is jutalmazni, melyet a Civil Közösségi Szolgáltató Központok országos hálózatának munkatársai szavaznak meg.

Eredményhirdetés: 2024. február 20.
http://budapesticivil.hu

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem