Video Games & Immersive Content Development

Határidő
Érvényes
Kategória
Informatika
Pályázhat
Vállalkozások
Pályázhat
európai videojáték-gyártó cégek, XR stúdiók és audiovizuális gyártó cégek

Video Games & Immersive Content Development


HATÁRIDŐ: 2023. MÁRCIUS 1.
Megjelent az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség 2023-as Video Games and Immersive Content Development (CREA-MEDIA-2023-DEVVGIM) pályázati felhívása.
A felhívásra európai videojáték-gyártó cégek, XR stúdiók és audiovizuális gyártó cégek pályázhatnak videojátékok és immerzív interaktív projektek fejlesztésére. A pályázónak bizonyítania kell, hogy létrehozott olyan videojátékot/immerzív tartalmat, amely kereskedelmi forgalomba került 2020. január 1. és a pályázat benyújtásának határideje közötti időszakban.

Főbb tudnivalók a pályázati feltételekről:
- interaktív, narratív alkotások és prototípusok fejlesztése, amelyek eredeti tartalommal és/vagy minőségi játékmenettel rendelkeznek, és amelyeket gyártásra, valamint PC-ken, konzolokon, mobileszközökön, táblagépeken, okostelefonokon és egyéb technológiákon keresztül történő globális kereskedelmi felhasználásra szántak
- a pályázónak rendelkeznie kell a projekthez kapcsolódó jogok többségével
- csak a narratív videójátékok és interaktív narratív immerzív tartalmak fejlesztési fázisa támogatható (az első koncepciótól az első játszható prototípusig vagy próbaverzióig)
- a benyújtott projekt gyártási fázisa nem ütemezhető a pályázati határidőtől számított 10 hónapon belülre (a gyártási fázis akkor kezdődik, amikor az első játszható prototípus vagy az első próbaverzió elérhető lesz)

Támogatás mértéke:
- max. 150 000 EUR/projekt
- az EU társfinanszírozás mértéke nem haladhatja meg az elszámolható költségek 50%-át
A projektek időtartama 36 hónap lehet (indokolt esetben meghosszabbítható).

Pályázati határidő: 2023. március 1. 17:00
A pályázattal kapcsolatos további információk elérhetőek a Funding & Tender opportunities (https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/crea-media-2023-tvonline;callCode=null;freeTextSearchKeyword=;matchWholeText=true;typeCodes=1,0;statusCodes=31094501,31094502;programmePeriod=2021%20-%202027;programCcm2Id=43251814;programDivisionCode=null;focusAreaCode=null;destination=null;mission=null;geographicalZonesCode=null;programmeDivisionProspect=null;startDateLte=null;startDateGte=null;crossCuttingPriorityCode=null;cpvCode=null;performanceOfDelivery=null;sortQuery=sortStatus;orderBy=asc;onlyTenders=false;topicListKey=topicSearchTablePageState) oldalán.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem