Zenei albumok

Határidő
Érvényes
Pályázhat
egyéni vállalkozó, gazdasági társaság, önkormányzat, - aki a zene kiadója

Zenei albumok


Pályázat ZENEI ALBUMOK digitális megjelenésére

Pályázati felhívás célja:
A pályázat keretében lehetőséget biztosítunk zenei albumok megjelentetésére a www.digizene.hu online zeneáruházban. A feltöltést és az album digitális felületének kialakítását most díjmentesen elvégezzük (a kapott fotók és szövegek felhasználásával).
Továbbá ajándékba adunk - az albumból készített - 10 db DigiCD-t az eredeti kiadvány megjelenésével, mely egy új innovatív kartonpapír termék, amellyel digitális tartalom
értékesíthető. Ez úgy lehetséges, hogy a kiadvány a CD korong helyett egy kódot tartalmaz, mellyel a vásárló hozzáfér a www.digizene.hu áruházban a tartalomhoz.

Előnyök ebben a kombinált megjelenésben: - zenei albuma egyedülállóan online és fizikai formában (DigiCD) is megjelenik.
- a koncertek után lehet a legjobban a kiadványokat értékesíteni, de nem mindenki tudja már lejátszani a hagyományos CD-t.
- a DigiCD-vel nem kell lemondani a dedikálásról és a rajongók egyúttal stream-ként vagy letöltve is hallgathatják a zenét (a DigiCD a továbbiakban utánrendelhető)
- az ismert zenemegosztó oldalak ugyan népszerűek, de nem igazán produkálnak látható bevételt a zenészek számára. A Digizene az eladások után valós részesedést fizet a zenészeknek/jogtulajdonosoknak.
- a CD-vel ellentétben nem kell több száz darabot megrendelni, és így befektetni egy nagyobb összeget, saját nyomdánk révén akár 50db-onként rendelhetők a kiadványok.
- a zenék mellé korlátlan plusz információt lehet feltölteni (pl. szövegek, képek, kották, de akár videó is) szemben az ismert áruházak borító+tracklist lehetőségével.

Beadási határidő: 2023. 01. 31.

Pályázók köre:
egyéni vállalkozó, gazdasági társaság, önkormányzat, - aki a zene kiadója.

Támogatott zenei stílusok:
klasszikus zene, népzene, jazz

Kategóriák:
- új zenei albumot tervezők
- már meglévő zenei albummal / CD-vel rendelkezők
(pl. korábban kiadott CD lemeze már elfogyott, de nem gazdaságos az utángyártás).

Feltételek:
Cégünk szerződés keretében, kizárólag jogtiszta és igazolt kiadói jogokkal rendelkező albumokat jelentet meg.
A pályázat kiírója fenntartja a jogot a megjelenés elbírálására.

A pályázás módja: elektronikus.

Pályázati adatlap:
Az alábbi linken találja a pályázati adatlapot:
https://digizene.hu/page/digizene/palyazat

A pályázati adatlapot több kiadvány esetén kiadványonként kérjük kitölteni! Pályázónként beadható pályázatok száma 3 darab.

Elérhetőség és további információk:
Web: www.digizene.hu
E-mail: tarrmusic@digizene.hu
Tel.: +36 20 4186-186

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem