Zenei városok európai csereprogram szakembereknek

Határidő
Érvényes
Kiíró
Music Cities
Pályázhat
Európai Unió tagállamainak angolul beszélő szakemberei

Zenei városok európai csereprogram szakembereknek


Hathetes virtuális csereprogramot szerveznek Music Cities European Exchange címmel 2023 elején angolul beszélő szakembereknek.

2023. január 9-i kezdettel virtuális csereprogramot szerveznek Music Cities European Exchange (Zenei városok európai csereprogram) címmel. A hathetes programra az Európai Unió tagállamainak angolul beszélő szakemberei jelentkezhetnek a következő ágazatokból: zenei ágazat, turizmus, kormányzás, rendezvény- és fesztiválszervezés, rendezvényhelyszínek, fenntarthatóság, ingatlan, oktatás, illetve minden olyan ágazat, amelyre hatással van a zenei ökoszisztémák fejlődése. A jelentkezés feltétele továbbá a legalább kétéves szakmai tapasztalat, és a saját város vagy település zenei ökoszisztémájának fejlesztése iránti igazolt elkötelezettség.

A csereprogramba tagállamonként két-két jelentkező, összesen 54 érdeklődő kerülhet be. A résztvevők a következő területekről szerezhetnek releváns ismereteket: zenei városok, zenei turizmus, éjszakai gazdaság, a zene és az ENSZ fenntartható fejlődési céljai, a zene társadalmi–gazdasági hatásai, a zenei városi politika. A program teljes egészében online valósul meg, és 2023. február 20-ig tart.

A Music Cities European Exchange programot a Music Moves Europe és az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatja.

Jelentkezési határidő: 2022. november 28.
Bővebb információ:
- Vishruti
E: vishruti@sounddiplomacy.com
I: https://www.musiccitiesevents.com/mcee?utm_campaign=later-linkinbio-musiccitiesevents&utm_content=later-30403991&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio , https://www.musiccitiesevents.com/_files/ugd/214dbc_2afed575523d492b9220cf0e60823368.pdf
Forrás: Kreatív Európa Iroda

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem