A kiíró 06.30-ig meghosszabbította a pályázat határidejét.

Adományozók ajándékba

Határidő
Érvényes
Pályázhat
kedvezményezett civilszervezetek

Adományozók ajándékba


ADOMÁNYOZÓK AJÁNDÉKBA, ÚJRA! PÁLYÁZAT!
Legyen stabil támogatói bázisod!

A nagy sikerre való tekintettel, támogatói partnereink bevonásával bő 2 év után ismét pályázatot hirdetünk pro bono adománygyűjtő kampány megvalósítására
10.000 db-os postai adománygyűjtő hírlevél kiküldésével, magánszemély címzetteknek, egy több száz fős támogatói bázis létrehozását célozva.
A 2020-as pályázatunk nyertesei ma már több tízezres adományozói kör bizalmát élvezik, az új támogatókra építve stabil finanszírozási környezetben fókuszálhatnak jószolgálati tevékenységeikre. Olvasd el rövid esettanulmányainkat a cikk végén!
Na de mi is a pályázatunk lényege? A munka dandárja, a toborzókampány megvalósítása és a költségek finanszírozása a mi dolgunk, míg a befolyó adományokat Te a cél szerinti tevékenységedre fordítod.

De nem is ez a legnagyobb érték: a kampány végén egy többszáz fős elkötelezett támogatói kört kapsz, akik ezentúl megszólíthatóak, mögötted állnak és tartósan számíthatsz a segítségükre!
Ami még fontosabb: egy kipróbált, fenntartható módszerhez jutsz, megszerzed a tudást, hogyan bővítsd tovább támogatói bázisodat.
Szóval mit is nyerhetsz? Némi halat, egy erős hálót és egy halászati kisokost is még mellé 😊. Vesztenivalód? Az nincs! Küldd el pályázati anyagodat 2023. június 30-ig az info@fundraisingakademia.hu e-mailcímre.

Pályázatunk nyertese(i) javára az MFA és partnerei megvalósítanak egy 10 000 db-os induló adománygyűjtő toborzó kampányt 2023-ban. A kedvezményezette(ke)t semmilyen költség nem terheli, az MFA és partnerei biztosítanak mindent: címlista, kreatív tervezés, szövegírás, postai díjak fedezete, adatok feldolgozása stb... A befolyó adományok a kedvezményezett(ek) bankszámlájára érkeznek.

A kedvezményezett civilszervezet(ek)et gondos mérlegelést követően, objektív szempontrendszer alapján, pályázat útján választjuk ki, szakmai zsűrire bízva a döntést. A pályázati anyagok megfelelőségének függvényében hirdetünk, vagy nem hirdetünk nyertest, reményeink szerint azonban több díjazott is elnyeri majd az ajándék kampányt, mint történt a 2 évvel ezelőtti pályázat során is.

A döntés szempontjai:
- fundraising „fittség”
- feddhetetlen, etikus működés
- egység a projekt mellett a civilszervezeten belül
- társadalmi hasznosság
- felelős szervezeti gazdálkodás
- a projekthez szükséges technikai feltételek megléte

A pályázat elemei:
- Bemutatkozó esszé:
- a szervezet működésének, történetének lényegre törő bemutatása
- milyen forrásteremtő tevékenységeket folytat a szervezet? Ha van, mutasd be a forrásteremtési stratégiát!
- mik a jövőbeli projekt és fundraising tervek?
- Projektterv: milyen célra kerülne felhasználásra a beérkező adomány? Fejtsd ki a projekt időtervét, módszerét, kedvezményezettjeinek körét
- Alapító okirat/alapszabály
- Az utolsó 3 év közhasznúsági jelentései
A pályázatokat értékelő zsűri tagjai:
Bender Krisztina, PR és operatív vezető, ArvaliCom
Dömötör Károly, operatív vezető, Human Dialog
Kaminszky Adrienne, főtitkár, Reklám Világszövetség Magyarországi Tagozata – IAA Hungary
Miha Tamás, szakmai vezető, Magyar Fundraising Akadémia
Németh Anikó, civil pályázati szakértő
Dr. Tomcsányi Péter, ügyvezető, Prime Rate

A pályázatunkon bármely Magyarországon működő civilszervezet vagy civil jellegű non-profit gazdasági társaság részt vehet. A pályázattal a szervezet egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy az MFA a pályázati projektekről a sajtó és egyéb csatornákon keresztül a nyilvánosság felé kommunikáljon.
https://fundraisingakademia.hu/2023/05/18/adomanyozok-ajandekba-ujra-palyazat/?fbclid=IwAR0rEvuWQwpMGCGiH9Ct6rvP9Av3PwvJGc6ZnW9BYebfoSbLEziAXAOifkk_aem_th_AXWfewcfVS3gj0oJen93CJ4_n5w88NyzKdFWZNoNIit6EdcgKryY5vKcXR810qJfiz1Ru2VNduaB0S17mH_mk4ug

 

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem