Gyurmavilág pályázat 2022

Határidő
Érvényes
Kiíró
Gyurmavilág
Pályázhat
Osztályok, ovis csoportok, bármilyen kis gyermekközösségek, alapítványi foglalkoztatók, szakkörök

Gyurmavilág pályázat 2022


Pályázat csoportok, osztályok, kis gyermek közösségek részére!

Pályázat célja: A Gyurmavilág Kft. minden esetben támogatja a gyermekek fejlesztését kreatív játékokkal, jelen esetben gyurmával. A pályázó -amennyiben nyer a pályázaton-, 2022-2023-as tanévben 1-1 alkalommal kap teljesen ingyen 10-10 csomag Óriás gyurma csomagot. (A 2 alkalommal összesen 36 kg gyurmát kapnak)

Nyeremény felhasználási módja: csoportos foglalkozás során oktatási vagy fejlesztési céllal, gyurmával játékos feladatok elvégzése.

Pályázati határidő: 2022. 05. 02-2022. 06. 30 között lehetséges www.gyurmavilag.hu oldalon.
FIGYELEM! Maximum 300 db pályázót tudunk támogatni, így a pályázat automatikusan zárul, ha megvan a 300 sikeres pályázat.

Kik nevezhetnek? Osztályok, ovis csoportok, bármilyen kis gyermekközösségek, alapítványi foglalkoztatók, szakkörök.

Ki nyújthatja be a pályázatot? A pályázatot bárki benyújthatja, aki kapcsolatban áll a gyermek közösséggel. A pályázó lehet intézmény, osztályközösség, óvodai csoport, szülői munkaközösség, alapítvány, egyesület, magánszemély stb.

Pályázhatok-e több csomagra egyszerre? Nem. A benyújtott pályázat kizárólag egy csoportra (összesen 36 kg gyurma) érvényes. Ha egy intézményen belül több csoport is szeretne pályázni, úgy minden csoportnak külön-külön kell benyújtania a pályázatát.

A nyertes pályázók mikor kapják meg a nyereményt?
- 1 szállítás: 2022. 08. 01.-08. 31 között (10 csomag Óriás gyurma csomag /10 színes összesen 18 kg gyurma)
- 2 szállítás: 2023. 01. 03-01. 31 között (10 csomag Óriás gyurma csomag /10 színes összesen 18 kg gyurma)

Kell-e szállítási díjat vagy önrészt fizetnem a gyurmára, ha nyerek? Nem. Jelen pályázati kiírásban a Gyurmavilág Kft. 100% támogatással 0 Ft-ért biztosítja a gyurmát és a szállítási díjat is átvállalja a nyertes pályázótól!

Van-e egyéb költség? Igen. A pályázat benyújtása esetén adminisztrációs díjat kell fizetni, melynek összege 5000 Ft. (Számlázás után utalással teljesítendő)

Vissza jár-e az adminisztrációs díj, ha nem nyerek a pályázaton? Igen. Amennyiben a pályázó nem kerül kiválasztásra a pályázat során, az adminisztrációs díjat 100%-ban visszakapja!

Vissza jár-e az adminisztrációs díj, ha meggondolom magam? Nem. Amennyiben a pályázó lép vissza, abban az esetben az adminisztrációs díj nem jár vissza!
További információ és jelentkezés a www.gyurmavilag.hu oldalon. Bármilyen kérdés esetén
kérjük írásban vegye fel a kapcsolatot a verseny@gyurmavilag.com oldalon kizárólag pályázattal kapcsolatban hívható telefonszám: 36-20-437-4336


🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem