Kazinczy Ferenc könyvpályázat

Határidő
Érvényes
Pályázhat
A Kazinczy Ferenc könyvpályázaton intézmények (könyvtárak, alapítványok, oktatási intézmények, ill. fenntartójuk) és magánszemélyek vehetnek részt

Kazinczy Ferenc könyvpályázat


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Kazinczy Ferenc könyvpályázat, 2022
A TINTA Könyvkiadó pályázatot ír ki intézmények és magánszemélyek részére
közkönyvtárak és családi könyvtárak bővítésére, 50%-os kedvezményes pályázati áron

A pályázat célja
A magyar közkönyvtárak és a családi könyvtárak ellátása színvonalas kiadványokkal és a magyar nyelv új, korszerű szótáraival. A TINTA Könyvkiadó kiadványai híven tükrözik szókincsében gyorsan változó nyelvünket. Ezek a könyvek, szótárak, munkafüzetek hozzájárulnak az anyanyelvi kompetencia fejlesztéséhez, segítséget nyújtanak a szabatos, helyes nyelvhasználathoz. A kétnyelvű szótárak hatékonyan támogatják az idegen nyelvek gyors elsajátítását. A kiadványok szerzői széles körben elismert szakemberek: egyetemek, akadémiai kutatóhelyek munkatársai. A szótárak összeállítói a legújabb módszerekkel vizsgálják nyelvünket és foglalják szótárakba gazdag szókincsünket. A TINTA Könyvkiadó, mint a magyar egynyelvű szótárak legnagyobb kiadója, átérezve felelősségét pályázatot ír ki, hogy széles körben elérhetőek legyenek a magyar nyelv mai állapotát leíró új szótárak. A TINTA Könyvkiadó szótárai közül többet a Magyar Tudományos Akadémia Szótári Munkabizottsága Kiváló Magyar Szótár díjjal tüntetett ki.

A pályázható könyvek, szótárak listája
1. Etimológiai szótár 2. Jókai-enciklopédia 3. Magyar nyelvtan 4. Anya-nyelv-lecke (Újdonság) 5. Anya-nyelv-varázs (Újdonság) 6. Mit jelent? Diákszótár (Ismét kapható) 7. Hogyan mondták eleink? 8. Melyiket válasszam? 9. Kutyaszótár 10. Emelt szintű angol nyelvtan gyakorlatokkal 11. Emelt szintű angol nyelvtani gyakorlókönyv I. 12. Emelt szintű angol nyelvtani gyakorlókönyv II. 13. Magyar-angol szókincsbővítő szinonimaszótár 14. Phrasal verbs magyar-angol szótár 15. Francia könyvcsomag: TOP 2500 francia-magyar szótár + TOP 2500 magyar-francia szótár 16. Olasz könyvcsomag: Olasz-magyar alapszótár + Magyar-olasz alapszótár + Magyar-olasz beszédfordulatok 17. Latin könyvcsomag: Latin-magyar alapszótár + Latin-magyar közmondásszótár 18. Diszlexia könyvcsomag 19. Megelőzöm a számolási zavart 20. Hasonlatok munkafüzet 21. Helyesírási munkafüzet a 3. évfolyam számára (Újdonság) 22. Helyesírási munkafüzet a 4. évfolyam számára (Újdonság) 23. J vagy LY? 24. Nyelvjárástani munkafüzet 25. Nyelvművelő munkafüzet 1. 26. Szavak eredete munkafüzet 27. Szórendi munkafüzet 28. Huszonöt vers gyerekeknek 29. Meseszótár (Ismét kapható) 30. Két mesekönyv együtt: Fundi a nagymamánál + Fundi és a kistestvér 31. Mintagyűjtemény (Újdonság) 32. Gyalulat (Újdonság)

A pályázat kiírójának, a TINTA Könyvkiadónak kötelezettségvállalása
A TINTA Könyvkiadó kötelezettséget vállal, hogy a pályázó által megpályázott könyvek teljes árának felét 3,5 millió Ft-ig támogatásként átvállalja, minden könyv esetében a készlet erejéig.

A pályázat érvényességi köre
A Kazinczy Ferenc könyvpályázaton intézmények (könyvtárak, alapítványok, oktatási intézmények, ill. fenntartójuk) és magánszemélyek vehetnek részt.

A pályázati kedvezmény alsó és felső határa
Egy pályázó 15 000 és 200 000 Ft közötti támogatást igényelhet. A pályázat csak abban az esetben érvényes, ha a megpályázott könyvek pályázati ára eléri a 15 000 Ft-ot.

A pályázat időtartama
A Kazinczy Ferenc könyvpályázatra 2022. május 16-tól 2022. június 16-ig folyamatosan nyújtható be pályázat. A pályázat kiírója a határidőn túl beérkező pályázatokat nem fogadja el.

A pályázat lebonyolítása
A pályázó (intézmény, ill. magánszemély) a pályázat kiírásában szereplő könyvek közül a pályázati adatlapon megpályázza a beszerezni kívánt kiadványokat. A kitöltött pályázati adatlapot e-mailben eljuttatja a TINTA Könyvkiadóba. A pályázat kiírója folyamatosan, de legkésőbb 2022. június 30-ig elküldi a megrendelt kiadványokat a pályázónak, postázási és csomagolási költséget nem számol fel.

A fizetés módja
Intézményi pályázó esetén átutalás 15 napos fizetési határidővel. Magánszemély pályázó esetén a fizetés utánvéttel történik a kiszállított könyvek átvételekor a GLS futárszolgálatnak. Kérésre előre utalás is lehetséges, a biztonságos, érintésmentes könyvátvétel érdekében.
E-mail: tinta@tintakiado.hu
TINTA Könyvkiadó 1116 Budapest, Kiskőrös u. 10.
A pályázattal kapcsolatos felvilágosítás: TINTA Könyvkiadó Tel.: (1) 371-05-01

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem