Korszerű, digitális tűzvédelmi nyilvántartás oktatási intézmények részére

Határidő
Érvényes
Kiíró
fiREG.hu Kft.
Pályázhat
Oktatási intézmények és őket üzemeltető nonprofit vállalkozások (általános iskolák, középiskolák, egyetemek, főiskolák, szakiskolák, óvodák), melyek rendelkeznek legalább 1.000 db tűzvédelmi eszközzel

Pályázati felhívás

Korszerű, digitális tűzvédelmi nyilvántartás oktatási intézmények részére


A fiREG.hu Kft., mely a kötelező tűzvédelmi eszköznyilvántartásokhoz biztosít felhő alapú, papírmentes, korszerű platformot, pályázatot hirdet oktatási intézmények számára.

A pályázat kiírója, a pályázati program támogatója
A fiREG.hu Kft. 2017-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Alapítói Fekete Attila, mérnök-informatikus, cégvezető és Horváth Gábor tűzvédelmi mérnök.

Küldetésük:
Küldetésünk, hogy a papír alapon működő tűzvédelmi karbantartói és üzemeltetői feladatokat teljes egészében papírmentesítsük, ezzel hatékonyabbá, átláthatóbbá, környezetbaráttá tegyük és egyúttal iparági sztenderdet hozzunk létre.

Pályázhat:
Oktatási intézmények és őket üzemeltető nonprofit vállalkozások (általános iskolák, középiskolák, egyetemek, főiskolák, szakiskolák, óvodák), melyek rendelkeznek legalább 1000 db tűzvédelmi eszközzel*.

A pályázat célja:
Olyan oktatási intézmények támogatása, melyek elkötelezettek a korszerű, digitális és papírmentes megoldások iránt, és szeretnék tűzvédelmi eszköznyilvántartásaikat a fiREG rendszerével egyszerűsíteni és modernizálni.

Pályázati keret:
Figyelembe véve az egyre növekvő digitalizációs igényeket, az itt közölt tartalommal és árszínvonalon 50 intézmény támogatható az alábbi feltételekkel.

A megpályázható szolgáltatás leírása:
A fiREG rendszere lehetőséget ad arra, hogy a tűzvédelmi karbantartók és az intézmények digitálisan, egyszerűen és gyorsan vezethessék eszköznyilvántartásaikat, QR-kód és okostelefon segítségével. Ezzel nemcsak a papírmunkát csökkenthetik, hanem modern, átlátható és környezetbarát módon tehetik hatékonyabbá a tűzvédelmi nyilvántartások vezetését.
Különösen előnyös a rendszer használata abban az esetben, ha az intézmény több épületből áll, esetleg földrajzilag távol egymástól. A digitális rendszer automatizmusokkal segíti a felelőst a tűzvédelmi eszközök karbantartottsági állapotáról tájékozódni, valamint egy helyre gyűjti a kötelező dokumentációkat.
Elérhető modulok: tűzoltó készülékek, tűzi vízforrások, tűzgátló berendezések, biztonsági világítások, hő- és füstelvezető rendszerek, vészkijáratok, beépített tűzjelző rendszerek, beépített oltórendszerek és ezek minden altípusai, de létrák, valamint defribrillátorok is elérhetők, valamint folyamatosan kerülnek be további modulok.
A pályázattal jelentős (20-50%) árkedvezményt nyerhetnek el oktatási intézmények.
A pályázati csomag nem tartalmazza a használathoz szükséges számítógépet vagy - bármely típusú - okostelefont és internet előfizetést.

Miért érdemes pályázni?
- A fiREG rendszerével könnyedén és gyorsan vezethetőek a tűzvédelmi eszköz nyilvántartások.
- A QR-kódos azonosítás révén mindig kéznél lesznek a legfontosabb információk.
- A digitális nyilvántartás révén rengeteg papírt és időt spórolhat meg intézménye.
- A fiREG rendszerével modern és környezetbarát módon teheti hatékonyabbá intézménye tűzvédelmi nyilvántartásait.
- A platform díja magában foglalja az üzemeltetői és karbantartói nyilvántartási díjakat is, egyéb költség nincs.

Pályázati feltételek:
- Az intézmény rendelkezzen legalább 1 000 db tűzvédelmi eszközzel*.
- A pályázatban röviden mutassa be intézményét és vázolja fel, hogy a fiREG rendszerének bevezetésével milyen előnyökhöz juthatna.
- A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy szerződéskötés esetén a fiREG.hu Kft. a nyertes intézmény logóját kommunikációs anyagaiban használhassa.

A pályázati kedvezmények, szolgáltatási csomagokért fizetendő díjak:
A pályázat benyújtása díjmentes.
A fizetendő kedvezményes csomag oktatási intézmények részére itt találhatók:
1. 1 000 db tűzvédelmi eszköz licence 1 évre: 12 x 99 000 Ft (1 188 000 Ft) + áfa helyett 590.000 Ft (50% kedv.)
2. 5000 db tűzvédelmi eszköz licence 1 évre: 12 x 179 000 Ft (2 148 000 Ft) + áfa helyett 1 390 000 Ft (36% kedv.)
3. 10 000 db tűzvédelmi eszköz licence 1 évre: 12 x 259 000 Ft (3 108 000 Ft) + áfa helyett 1 990 000 Ft (36% kedv.)
Lehetőség van a megjelölteken kívül egyéni csomag pályázására is, melynek részleteivel kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot a palyazat@fiREG.hu e-mailcímmel!
A pályázat elnyerése sem a kiírót, sem a pályázót nem kötelezi automatikusan szerződés megkötésére.

A pályázat benyújtásának formája:
A pályázatra a pályázati e-adatlap hiánytalan kitöltésével lehet jelentkezni.

A Pályázati űrlap
A kitöltött és aláírt adatlapot postai úton NEM szükséges küldeni.

Pályázattal kapcsolatos információ, konzultáció:
A pályázat kiírója a pályázati időszak alatt konzultációs lehetőségeket nyújtanak az alábbi módokon:
E-mailben: palyazat@fiREG.hu
Telefonon: +36 70 379 9841 (munkanapokon 10-16 óra között)

Benyújtási határidő:
A pályázatok beadása 2023. november 13-tól 2023. december 31-ig folyamatos.
A pályázaton a hiánytalanul beküldött pályázatok vehetnek részt.

Az elbírálás szempontjai:
Az elbírálásnál - pontrendszer alapján - elsősorban azt veszik figyelembe, hogy mennyi embernek segíti a munkáját és növeli a biztonságát a digitális megoldás, így előnyt jelent a platformot felhasználók és az intézményt vagy intézménycsoportot látogatók magas létszáma.
Továbbá a nagy darabszámú tűzvédelmi eszközparkot üzemeltetők élveznek prioritást, ahol nagyobb csomag egyidejű megpályázásával jelentős horderejű fejlesztést hajtanak végre.

A nyertesek értesítése:
A pályázók az elbírálást követő 3 munkanapon belül elektronikus vagy telefonos értesítést kapnak. Az elbírálás folyamatos. A csomagot a nyertes pályázó a szerződéskötést követően legfeljebb 3 munkanapon belül használatba vehetik.

 

 * Tűzvédelmi eszközök darabszáma: 1 db-nak számít pl. egy tűzoltó készülék vagy tűzgátló ajtó, de szintén 1 db a beépített berendezések 1-1 perifériája, pl. füstérzékelő.

 

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem