Pályázat "az Oktatási Hivatal Bázisintézménye" cím elnyerésére

Határidő
Érvényes
Kategória
DíjOktatás
Pályázhat
Intézmények
Pályázhat
illetékességi területen működő köznevelési és szakképző intézmények

Pályázat "az Oktatási Hivatal Bázisintézménye" cím elnyerésére


Az Oktatási Hivatal Pedagógiai Oktatási Központjai pályázatot hirdetnek az illetékességi területükön működő köznevelési és szakképző intézmények részére "az Oktatási Hivatal Bázisintézménye" cím elnyerésére.

A pályázati felhívás célja a köznevelési és a szakképző intézmények pedagógiai eredményességének növelése olyan intézmények bevonásával, akik készek megosztani a már működő jó gyakorlataikat, helyet és lehetőséget biztosítanak műhelymunkák, bemutató órák, tanulmányi és tehetséggondozó versenyek, pedagógus továbbképzések számára, bázisintézményi tevékenységükkel katalizálják a pedagógiai szakmai közélet fejlődését, valamint elősegítik a POK által biztosított pedagógiai-szakmai szolgáltatásokhoz való méltányos hozzáférést.

A pályázaton eredményesen szereplő intézményekkel az Oktatási Hivatal az aláírás napjától 2026. június 15-ig tartó időtartamra szóló Együttműködési megállapodást köt. A kiválasztott intézmény az Együttműködési megállapodás aláírásának napjától használhatja az "OKTATÁSI HIVATAL BÁZISINTÉZMÉNYE" címet.

A pályázati dokumentációt postai úton 1 eredeti példányban és egy szkennelt dokumentumban (emailen) lehet benyújtani a területileg illetékes POK, nemzetiségi intézmények esetében a Nemzetiségi POK vezetőjéhez.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. január 31.
A pályázattal kapcsolatos részletes információk a területileg illetékes POK elérhetőségén kérhetők
https://www.oktatas.hu/kozneveles/pedagogiai_szakmai_szolgaltatasok/hirek/bazisintezmeny_palyazati_felhivas_2023_2026/

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem