16. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál

Határidő
Érvényes
Pályázhat
bárki

16. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál


Elindult a nevezés a 16. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválra
A fesztivál versenyprogramjába 2021. február 1. után befejezett hazai és európai animációs munkákkal lehet nevezni.
A magyar filmek versenyébe hat kategóriába várják a pályamunkákat: játékfilm, televíziós film és sorozat, diákfilm valamint alkalmazott animáció (reklám, videóklip, trailer, spot). Az európai versenybe játékfilmek és televíziós produkciók nevezhetőek.

Nevezési határidő: 2023. március 20.
A nevezés részletes feltételei és az online nevezési lap a fesztivál weboldalán található: www.kaff.hu.
A filmek regisztrációja ingyenes.

A KAFF célja legszélesebb körben meríteni az elmúlt két évben készült hazai és nemzetközi animációsfilm-termésből. A versenyprogramok mellett retrospektív vetítések idézik fel animációs örökségünk, a panoráma szekció pedig egy-egy országot, neves műhelyt vagy alkotót állít fókuszba. A különböző korosztályoknak szóló filmvetítéseket változatos szakmai programok kísérik: gyermek és felnőtt workshopok, filmszakmai konzultációk, mesterkurzusok valamint kiállítások.

A Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF), Magyarország legnagyobb animációs szakmai eseménye, mely 16. alkalommal kerül megrendezésre 2023. június 21-25. között.
Légy része a fesztiválnak és nevezd a filmed! A nevezéssel kapcsolatos kérdéseket a kaff.entry@kecskemetfilm.hu email címre várjuk.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem