<19 Formáld a világod!

Határidő
Érvényes
Kategória
Közművelődés
Pályázhat
magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2023. december 31-ig 19. életévüket be nem töltő egyéni pályázók

<19 Formáld a világod!


Hivatalos Felhívás 2023
Sokat lógsz a telefonodon és közben világmegváltó projektet szervezel? A nyári szüneted játékfejlesztéssel töltöd, vagy a laptopod művészeti alkotásaid elkészítéséhez használod? Van egy jövőbe illő találmányod? Akár az animációk, a robotok, a telemedicina vagy a mobilapplikációk a te asztalod, ha mindennapi problémákra keresel informatikai megoldásokat, és ha 19 éves vagy fiatalabb vagy, itt a helyed!

Nevezz a <19 Formáld a világod! Versenyre!

Nevezési feltételek
19 éves kor alatt* bármilyen digitális alkotással nevezhetsz a versenyre, legyen az animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb, hogy legyen egy kreatív ötleted!
Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha 2023. december 31-ig nem töltöd még be a 19. életévedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is.
A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon, Budapesten. Emellett meglátogathatják külföldi partnerversenyeinket Németországban és Ausztriában.
*A versenyen magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2023. december 31-ig 19. életévüket be nem töltő egyéni pályázók, illetve csapatok vehetnek részt.

Jól hangzik? Így tudsz nevezni:
- regisztrálj a https://www.formaldavilagod.hu/2023/ oldalon
- töltsd fel a pályamunkád/pályamunkáid
- töltsd le a nevezési lapot, nyomtasd ki és aláírva küld be a honlapon, vagy postán

A pályamunkák és az aláírt nevezési lap feltöltési határideje: 2023. október 24. kedd éjfél
A később beérkező pályázatokat nem áll módunkban elfogadni. Sikeres nevezésedről e-mailben értesítünk, ezért figyelj oda, hogy e-mailcímedet pontosan add meg!

Kontakt
Inspirációért keresd fel a korábbi versenyek oldalait, kezdve a 2022-essel, böngéssz digitális műhelyünk tudásanyagai között vagy kedveld a Facebook oldalunkat, kövesd Instagram csatornánkat!
Van, ami még nem érthető?
Keress minket!
verseny@c3.hu
https://www.formaldavilagod.hu/2023/

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem