8. Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál

Határidő
Érvényes
Pályázhat
alkotó vagy alkotócsoport

8. Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál


1. Általános tudnivalók
Nevezni lehet 2022. január 1. után készült játékfilmmel, rövidfilmmel (műfaji és technikai megkötés nélkül, max. 51 perces alkotás) és dokumentumfilmmel egyaránt. A nevezett művek időtartama és száma nem korlátozott, egy alkotó vagy alkotócsoport több filmmel is pályázhat. A nevezendő alkotásokat külön-külön adatlapon kell regisztrálni.

2. Határidők
Nevezési határidő: 2024. május 31. 24:00 óra
A versenyprogramba került művek nyilvános kihirdetése: 2024. június 17.
A fesztivál időpontja és helye: 2024. október 8-12., Belvárosi Mozi, Szeged

3. Nevezés, nevezési lap
A nevezés regisztrációs díjhoz kötött, mely filmenként egységesen, filmhossztól és kategóriától függetlenül bruttó 6350 Ft nevezésenként.
Amennyiben az Európai Közösség területéről, illetve harmadik államból, adóalanyi minőségben regisztrál, úgy e tényt, kérjük, jelezze a zsigmondvilmosfeszt@gmail.com e-mailcímen a regisztrációt követően, a banki tranzakció azonosítójával és a cég alábbi adatai megadásával: cégnév, székhely címe, közösségi adószám/adószám.
Online nevezési lap
A fesztivál e-mailcíme: zsigmondvilmosfeszt@gmail.com

4. Kópiákkal kapcsolatos tudnivalók
A fesztiválnak nem áll módjában bérleti vagy vetítési díjat fizetni.
A fesztivál versenyprogramjába beválogatott alkotásokat DCP formátumban, angol felirattal ellátva kérjük elküldeni. Az angol felirattal ellátott kópiáknak a fesztivál végéig a rendelkezésre kell állniuk
A fesztivál fenntartja a jogot, hogy nem kereskedelmi, hanem promóciós vagy oktatási céllal, a nevezett alkotások max. 2 perces részletét a fesztivál honlapján elhelyezze. A fesztiválra beválogatott filmek bemutatásra kerülhetnek a fesztivál más, közép-európai helyszínein (2-4 helyszín), a díjazott filmeket a Belvárosi Mozi a fesztivál idején kívül maximum 2 utóvetítésen bemutathatja.
https://zsigmondvilmosfilmfest.com/?fbclid=IwY2xjawCCmeMBHcH0AkyHfj7RGZ_HI_jk1BTaWrV3KocJiEqOja_ys4TsqMkLqljXvoPM1g_aem_AXOcldExL9Hlvj9teClW5AJuyNJxjkbLrHo9IrbRm7iC9iAdsj7rY8ye2O-s20keZRjUUvOl6t5UXy9bXQqipm4i


🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem