A Föld bajnokai

Határidő
Érvényes
Pályázhat
iskolai vagy óvodai közösségek

A Föld bajnokai

pályázatról
Ma már biztosan tudjuk, mert láttuk és megtapasztaltuk, hogy összefogással jelentős eredményeket érhetnek el azok az iskolai vagy óvodai közösségek, akik igazán tenni akarnak a fenntartható jövő megteremtéséért. Értük, zöld ötleteik és céljaik megvalósításáért hoztuk létre a Föld bajnokai pályázatunkat, mellyel a környezeti fenntarthatóságra nevelés népszerűsítéséhez és terjesztéséhez szeretnénk szakmai és anyagi támogatást adni. 2023-ban 14 győztes intézmény már bebizonyította, hogy példaértékű ötleteik új utakat nyitnak az intézményi zöld programokban úgy, hogy lelkesedésük, tenni akarásuk az őket körülvevő közösségre, akár egy egész városra is hatással lehet.

2024 legjobb zöld kezdeményezéseit keressük!

Idén is várjuk a környezetvédelem terén formabontó, újító, trendteremtő iskolai és óvodai pályázatokat. Olyan megoldásokat, új közösségi megmozdulásokat szeretnénk támogatni és bemutatni, amelyek a gyakorlatban is működnek, a díjjal pedig lehetőség nyílik megvalósításukra. A pályázat nyerteseinek jutalma zöld ötleteik megvalósulása mellett, hogy más kisközösségeket is zöld cselekedetekre ösztönözhetnek.

A 2024-es Föld bajnokai pályázat nevezési határideje 2024. április 5.
Jelentkezni a pályázati űrlap kitöltésével lehet. A maximálisan megpályázható összeg 2,5 millió forint. A nyertesekről a zsűri és a közönség hoz döntést június 21-éig. A sajtónyilvános ünnepélyes díjátadót várhatóan október 4-én, pénteken tartjuk.
https://www.eon.hu/hu/rolunk/fenntarthatosag/felelosseggel-a-tarsadalomert/a-fold-bajnokai.html

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem