A Loupe Színházi Társulás nyílt pályázatot hirdet videós együttműködésre

Határidő
Érvényes
Pályázhat
csak 18. életévüket betöltött magánszemélyek, illetve alkotói közösségek, cégek

A Loupe Színházi Társulás nyílt pályázatot hirdet videós együttműködésre.


A Loupe Színházi Társulás egyéni alkotók és alkotóközösségek részére nyílt pályázatot hirdet, melynek célja, hogy megtalálja azt a progresszív, proaktív, szabadszellemű videós munkatársat/csapatot, akivel hosszútávon tudják közösen kialakítani az audiovizuális tartalomgyártási stratégiát. Cél, hogy az elkészült termékek felhasználhatóak legyenek a társulás minden internetes platformján, beleértve a közösségi médiát, a hivatalos weboldalt és egyéb online csatornákat.

Elvárások és követelmények:
- Progresszív szemlélet: Olyan csapatot keresünk, amely nyitott a társadalmi kérdések iránt, és képes érzékenyen, ugyanakkor kreatívan bemutatni a Loupe Színházi Társulás előadásait.
- Proaktivitás és rugalmasság: A videós csapat legyen kezdeményező és rugalmas, képes gyorsan alkalmazkodni a változó igényekhez és helyzetekhez.
- Kreatív megközelítés: Innovatív ötletek és látványos megvalósítások, amelyek kiemelik a színház egyedi hangját és üzeneteit.
- Technikai kompetencia és eszközök: Magas szintű technikai tudás és tapasztalat a videógyártás minden területén, beleértve a forgatást, vágást, utómunkát és animációt. A pályázó rendelkezik a forgatáshoz szükséges eszközökkel.
Határidő és elbírálás: A pályázatokat a loupe@loupe.hu e-mailcímre várjuk 2024. július 31. éjfélig.

A beérkezett pályázatokat a Loupe Színházi Társulás művészeti tanácsa (Horváth János Antal, Lengyel Tamás, Lovas Rozi és Molnár Áron) bírálja el, kommunikációs és marketing szakemberek véleményének figyelembevételével.
A beérkezett pályaművek közül a legjobb öt tartalomkészítővel személyes találkozó keretében egyeztetünk, majd ezután választjuk ki együttműködési partnerünket.

Az érvényes pályamunkák tartalma:
1. A társulás jelenlegi repertoárja és jövő évadra meghirdetett tervei alapján egy minden platformra (facebook, instagram, tiktok, youtube, patreon) tartalmilag kidolgozott videós stratégia, amely tartalmazza a különböző platformokra készülő videók számát, gyártási és forgatási idejét.
2. Min. 2 és max. 5 referenciavideó.
3. Árajánlat az éves együttműködésre. Az árajánlat kialakításnál kérjük a pályázókat, vegyék figyelembe, hogy egy központi finanszírozástól független csapat vagyunk, ugyanakkor méltóképpen, az elvégzett munkával egyenesarányosan szeretnénk díjazni a megbízást.

A nyertes pályázat díja: Egy éves megbízási keretszerződés a videós tartalmak elkészítésére. A kiíró részben vagy teljesen eredménytelennek nyilváníthatja a pályázatot, amennyiben nem érkezik be megfelelő pályamunka.

Pályázati feltételek, melyeket a pályázók a pályaművek beküldésével elfogadnak:
- A pályázatra csak 18. életévüket betöltött magánszemélyek, illetve alkotói közösségek, cégek nevezhetnek.
- Érvényes pályázatnak a loupe@loupe.hu e-mailcímre a határidőig beérkező pályaművek tekinthetők.

A Loupe Színházi Társulásról:
A Loupe Színházi Társulás egy friss, valóban független formáció, amelyet nem köt sem intézmény, sem állami vagy önkormányzati forrás. Olyan előadásokat hozunk létre, amelyek korunk Európájának és azon belül Magyarország égető társadalmi problémáit, kibeszéletlen tabutémáit dolgozzák fel, univerzálisan értelmezhető, érzelmileg átélhető, közvetlen módon. A Loupe szó nagyítót, prizmát jelent. Célunk, hogy a színház eszközein keresztül olyan témákat “nagyítsunk” fel, helyezzünk előtérbe, amelyekről a hétköznapokban könnyebb lenne nem beszélni. Mindezt országosan ismert, tehetségüket, szorgalmukat, szaktudásukat korábban több ízben bizonyított színészekkel tesszük, akiknek széleskörű ismertségük lehetővé teszi, hogy előadásaink kibújjanak a buborékukból és nagy közönségréteget mozgassanak meg. A Loupe Színházi Társulás egy demokratikusan működő csapat, ahol figyelünk egymásra, hiszünk a párbeszéd erejében és abban, hogy többfajta nézőpont létezik és nem csak egy jó megoldás van.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem