A Szegénységről Méltósággal Sajtódíj 2024

Határidő
Érvényes
Pályázhat
szociális témákkal is foglalkozó újságírók

A Szegénységről Méltósággal Sajtódíj 2024


Felhívás szociális témákkal is foglalkozó újságíróknak
Az Esély Labor Egyesület
- az Átlátszó, az ERSTE Stiftung és az ELTE BTK Média és Kommunikáció Tanszék közreműködésével - 8. alkalommal is kiosztja 2024 júniusában.

A kezdeményezés keretében 2023. január 1. és december 31. között megjelent cikkeket, riportokat, interjúkat, tudósításokat - és ezen keresztül az alkotóikat - díjazzuk egy érintettekből álló, az érintettek helyzetét jól ismerő zsűri segítségével. Célunk, hogy minden évben a szegénységben élők helyzetét körültekintően, méltósággal és árnyaltan bemutatott újságírói munkákat értékelhessük.

Egy pályázó maximum két munkájával pályázhat, de egy médiumtól többen is nevezhetnek. A felhívásra 2023-as magyarországi sajtóorgánumokban, magyar nyelven megjelent hazai vagy akár nemzetközi helyzetet is bemutató pályaműveket várunk az alábbi kategóriákban:
1. Print, illetve online írott tartalom
2. Tv vagy videó
3. Rádió vagy podcast

A nevezett munkákat 2024. április 12-ig várjuk ezen az űrlapon: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfy4x95BrvtCjQeUx1rry15zGMr2zXkRzy36zkY7R8IY6jM0Q/viewform?usp=sf_link. A Sajtódíjról: https://www.youtube.com/watch?v=AigOFGipg2o

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem