AMTAK gyerekrajz pályázat

Határidő
Érvényes
Kiíró
AMTAK Bt.
Kategória
Gyermek, ifjúság
Pályázhat
Minden 6-14 éves magyarországi címmel rendelkező diák

AMTAK gyerekrajz pályázat


Pályázatok beküldési határideje: 2022. november 30.
Az AMTAK Kiadó rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákok számára.
Pályázók köre: Minden 6-14 éves magyarországi címmel rendelkező diák.
Tartalom: kötetlen.

A pályázat célja: tehetséges gyerekművészek felfedezése és honlapunk színesítése.
Nevezési feltétel: fejenként maximum 10 pályamű. A pályázók a rajzok beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a Kiadó műveiket bármilyen formában, honorárium nélkül publikálja.

Pályázás módja: A rajzokat egyenként, A4-es méretben, pdf formátumban kell beküldeni elektronikus úton az amtakbt@gmail.com címre. Kérjük a rajzok mellékleteként a pályázó nevét, iskoláját és osztályát feltüntetni, valamint az albumok megküldéséhez szükséges e-mail címét és postacímét megadni.

Nevezési díj: Nevezési díj nincs, de sikeres pályázat esetén a pályázónak vállalnia kell a rajzait tartalmazó e-könyv 10 példányának előzetes átutalással történő megvásárlását féláron (1000 Ft/db áron), az alábbi számlaszámra: 11701004-20217569, számlatulajdonos: AMTAK Bt, megjegyzésbe a pályázó nevét kérjük beírni; amely a kiadvány előállítási költségeit és a QR kódot tartalmazó plasztikkártyák gyártásának költségeit fedezi.

Pályadíj: A nyertes pályázók pénzjutalomban nem részesülnek, de sikeres pályázat esetén publikálási lehetőséget kapnak amtak.hu honlapunk e-könyv rovatában. Elégséges színvonalas mű beérkezése esetén a rajzokat digitális album formájában az ekonyv.hu portálon is tervezzük megjelentetni, amelyet az érdeklődők a Libri és a Líra kiadók weblapján is megrendelhetnek, valamint a QR kódot kiadónknak a MAMMUT II földszintjén található automatájában is megvásárolhatják.
Elbírálás: A rajzokat háromtagú szakértő zsűri bírálja el, korcsoportonként.
Beküldési határidő: 2022. 11. 30.
Eredményhirdetés: amtak.hu honlapunkon és e-mailben 2022. 12. 15-ig.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem