Ásd bele magad!

Határidő
Érvényes
Pályázhat
középiskolás fiatalok

Ásd bele magad!

vakondbarát kert plakáttervező pályázat

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. az Agrárminisztérium Természetmegőrzési Főosztályával karöltve kreatív alkotópályázatokat hirdet, az év emlőse, a vakond témakörben, középiskolás fiatalok részére.

Sok kerttulajdonost bosszantanak a vakondtúrások. De miért lehet hasznos társ a kertben a vakond? Miért szép és hasznos egy göröngyösebb talajú kert? Miért jó, ha meghagyjuk a vadvirágokat a kertünkben? Miért jó, ha a vakondon kívül a kertünkbe látogatnak a madarak, békák, denevérek, méhek és lepkék? A vadonlesők az év emlőse kezdeményezés kapcsán már sok hasznos tippet fogalmaztak meg. Most rajtad a sor! Mutass meg a válaszok közül egyet-kettőt a kerttulajdonosoknak egy plakáton! Próbálj meg olyan plakátot készíteni, amit a saját településeden is ki lehetne ragasztani egy információs táblára!

A Vadonleső Program 2023-ban a vakondot választotta az év emlősének, így idén ezek a témák különösen aktuálisak.
A legjobb alkotások természetvédelemmel kapcsolatos ajándéktárgyakban és élményajándékokban részesülnek!

A pályaművek beküldési határideje: 2023. október 15. 23:59
http://www.hermanottointezet.hu/asd-bele-magad?fbclid=IwAR3-IVTySg5RxzURmoavLI3wQLFs9jQGxe1fe0jnTaPTbe93bGG8AWkTnSE_aem_AYFBW8hnQEaybQiv8ES5Tl8-uekJIQ1hSC5HoW0xt5h6FeEDuZIhA_joU8eT3I6L-oTL0kHfNoavw9VBYyfT9lRO

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem