BISEL videópályázati felhívás

Határidő
Érvényes
Pályázhat
7-12. évfolyamos diákok

BISEL videópályázati felhívás


A felhívás célja:
A magyarországi vízfolyások gazdag élővilágának bemutatása egyedi, rövid, kreatív videofelvételeken keresztül, különös tekintettel a makrogerinctelenekre.

Pályázók köre:
7-12. évfolyamos diákok
Korosztályi kategóriák:
7-9 évfolyam, 10-12 évfolyam

Technikai paraméterek:
Videó: Pályázónként 1 saját készítésű videó küldhető be maximum 3 perc időtartammal. Technikai megkötés nincs.

A beküldéssel kapcsolatos tudnivalók:
A videót saját tárhelyre kérjük feltölteni és annak link elérhetőségét a www.kornyezetvedelmipalyazat.hu pályázati felületen kérjük megadni július 31-ig.
Érvényesen pályázni csak a kért adatok megadásával, a hozzájáruló nyilatkozat kitöltésével és elfogadásával, az adatkezelési tájékoztató tudomásul vételével lehet. A beküldött videó-fájl neve a videó alkotója neve és a videó címe legyen (pl: Bisel Bela-_Vizi makro vilag).

Nevezéssel kapcsolatos információk:
Csak magyarországi vízfolyás (ér, csermely, patak, folyó, csatorna) élővilágáról készült videóval lehet pályázni (állóvízi élővilágról és külföldön készült videóval nem!).
Nevezési díj nincs.

A pályázatok értékelése:
A beérkezett videókat 2022. szeptember 10-ig bírálja el a szakmai zsűri.

A díjazás:
A szakmai zsűri által kiválasztott nyertes pályaművek alkotói minisztériumi elismerésben és nagy értékű vásárlási utalványban részesülnek. A kiemelt alkotások a www.bisel.hu oldalon lesznek megtekinthetőek, illetve a BISEL program népszerűsítésében vesznek majd részt.

Díjátadó:
Az ünnepélyes díjátadóra várhatóan 2022 októberében kerül majd sor.

További információ:
A részletes felhívása www.kornyezetvedelmipalyazat.hu oldalon érhető el. A felhívással kapcsolatos kérdéseket a bisel@am.gov.hu e-mailcímre várjuk.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem