E.ON pályázat

Határidő
2023. 03. 31., 2023. 05. 05., 2023. 07. 14., 2023. 09. 01., 2023. 10. 06.
Érvényes
Pályázhat
hazai civil közösség

E.ON pályázat


Partnerségek, pályázatok
Lehetőségeinkhez mérten évről-évre felvállaljuk a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet mecénásának szerepét. Az adományozásainkról és támogatói együttműködésekről szigorú elvek és szabályok mentén döntünk, amelyeket az E.ON nemzetközi csoport irányelvei, valamint a magyarországi igények alakítottak ki. Stratégiai partnerségben állunk a hazai segélyszervezeti és civil élet meghatározó szereplőivel, akikkel közösen értéket és több éve sikeresen működő programokat van lehetőségünk létrehozni.
Mindezen partnerségeink mellett fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a hazai civil közösség többi szereplőjének munkáját is. A hozzánk beérkező megkereséseket feldolgozzuk és évi hat alkalommal egy több lépcsős, külső szakértőkből és vállalati döntéshozókból álló adományozási bizottság választaj ki a támogatandó projekteket.

A kitöltött pályázati adatlapot kérjük, küldje el a szponzor@eon.hu e-mailcímre, az pályázati időszakokat figyelembe véve. A 2023-as pályázati határidők a következők:
- 2023. február 17.
- várható visszajelzés: 2023. április 14-ig.
- 2023. március 31.
- várható visszajelzés: 2023. május 19-ig.
- 2023. május 5.
- várható visszajelzés: 2023. június 23-ig.
- 2023. július 14.
- várható visszajelzés: 2023. szeptember 8-ig.
- 2023. szeptember 1.
- várható visszajelzés: 2023. október 20-ig.
- 2023. október 6.
- várható visszajelzés: 2023. november 24-ig.

Minden, a fenti határidőkig benyújtott pályázatot feldolgozunk és az E.ON CSR stratégiájában megfogalmazott szempontok alapján döntünk arról, hogy a pályázatot továbbítjuk-e a külső bírálói szakértői fórumnak. Ezt a szerepet az Effekteam Egyesület látja el.
Az Effekteam Egyesület szakértői felveszik a kapcsolatot a pályázókkal és a még esetlegesen szükséges adatok egyeztetésére kérik. A határidőre visszaküldött információk alapján készítik elő az úgynevezett javaslati listájukat, melyből a vezetőinkből álló Adományozási Bizottság választja ki a támogatandó kezdeményezéseket, civil szervezeteket.
A pályázati határidőig beérkező támogatási feldolgozzuk és az E.ON támogatási stratégiája által támogatható célokat megfogalmazó pályázatokat tovább küldjük az Adományozási Bizottságának, akik meghozzák az adott időszak támogatásra vonatkozó döntést.

Kérjük, a pályázat beadásakor vegyék figyelembe, hogy a pályázati határidőt követően 6-7 hét szükséges a pályázatok teljes körű bírálatára és a támogatandó projektek kiválasztására. Emiatt kérjük, hogy olyan témákkal pályázzanak, melyek megvalósulása a fenti pályázati időszakot követően lesz esedékes.
Az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1 000 000 Ft. Előfordulhat, hogy az Adományozási Bizottság nem a teljes pályázati összeget, hanem annak egy részösszegét ítéli oda a pályázónak, meghatározott célú felhasználásra.

Újrapályázó jelentkező esetén a támogatás folytonossága nem biztosított: minden esetben önállóan kerül megítélésre a beküldött pályázat.
https://www.eon.hu/hu/rolunk/fenntarthatosag/felelosseggel-a-tarsadalomert/tarsadalom/szponzoracio/partnersegek--palyazatok.html
 

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem