Év információbiztonsági vezetője 2024

Határidő
Érvényes
Pályázhat
szakemberek

AZ ÉV INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI VEZETŐJE, 2024


A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ), együttműködésben az ISACA-val - idén is pályázatot indít az érdeklődő szakemberek részére, s ezennel kiírja az idei az "Év információbiztonsági vezetője" pályázatát.
A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az információbiztonsági vezetők tevékenységének fontosságára, valamint hogy díjjal ismerje el az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó információbiztonsági vezetők munkáját.
A díjat a VISZ és ISACA által felkért független szakmai zsűri ítéli oda, a díjra az információbiztonsági vezetőket (IBF, IBV stb.) szakmai szervezetek, cégek, valamint zsűritagok egyaránt jelölhetnek.
A jelentkezéseket rövid ajánlással a visztitkarsag@mvisz.hu címre várják a szervezők. A jelölések alapján a szervezők felkérik a díjra jelölteket, hogy pályázat benyújtásával induljanak el a díj elnyeréséért folyó versenyben. A pályázatok terjedelme maximum 15 oldal bemutató (.ppt) formátumban.
A VISZ és ISACA BUDAPETS CHARTER által felkért független zsűriben szakmai szervezetek képviselői, valamint szakmai újságírók vesznek részt:
FRITSCH RÓBERT, a VISZ elnöke
HORVÁTH PÁL, az ISACA Budapest Chapter elnöke
VINNAI BALAZS, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai
Vállalkozások Szövetségének (ÍVSZ) elnöke
KÉPES GÁBOR, a Neumann János Számítógép-tudományi
Társaság (NJSZT) ügyvezető igazgatója
CSERNA JÓZSEF, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnöke
DUDÁS DEZSŐ, a Project Management Institute Magyar
Tagozatának elnöke
SCHOPP ATTILA, az IT Business főszerkesztője DERVENKÁR ISTVÁN, a Bitport.hu főszerkesztője SÓS ÉVA, a ComputerTrends főszerkesztője
MESTER SÁNDOR, a VISZ alapítója, a VISZ tartalom­menedzsere
KELETI ARTHUR, ITBN-alapító, kiberbiztonsági szakértő NAGY ÁDÁM, a K&H Bank információs fősztályának főosztályvezetője, az "Év informatikai biztonsági vezetője" díj 2023-as nyertese
ARS POETICA
Miért tartja magát jó információbiztonsági vezető? Milyen ké­pességekkel rendelkezik, amelyek sikeressé teszik?
INNOVÁCIÓ
- Milyen innovatív megoldásokat vezetett be az elmúlt időszakban (1-3 év)?
- Milyen módon változott a vezetői szerepe?
- Milyen módon változott szervezeten belüli elfogadottsága?
- Milyen kihívásokkal szembesült? Hogyan kezelte ezeket?
BIZTONSÁGOS MŰKÖDÉS, REZILIENS IT-KÖRNYEZET
A gazdasági szereplők, intézmények előtt álló egyik legnagyobb kihívás a működés biztonságának a fenntartása, a belső informatikai környezet rezilienciájának folyamatos fejlesztése. Milyen IT biztonsági megoldást vezetett be, vagy fog bevezetni a közeljövőben, amely az Ön által képviselt vállalat vagy szervezet informatikai biztonságát és termelékenységét jelentősen javította vagyjavítani fogja?
ÁGAZATI ICT TRENDEK, SZABÁLYOZÁSOK
Melyek azok a ICT vagy más műszaki trendek, továbbá szabályozási elvárások, amelyek érinteni fogják az Ön által képviselt ágazat működését? Milyen módon tervezi kiaknázni a várható lehetőségeket, illetve hogyan szándékozik megfelelni az effajta kihívásoknak?
ÉRTÉKTEREMTÉS
A legújabb technológiákat egyre rövidebb időn belül haszno­sítják az üzleti folyamatokban, miközben a biztonság iránti fo­kozott igény nem változik. Mutasson be olyan megoldásokat, amelyeket a legújabb technológiák alkalmazása során a biz­tonság fenntartása, a reziliencia fokozása érdekében vezettek be.
Ajelölések beérkezésének határideje: 2024. június 14.
A pályamunkák beérkezésének határideje: 2024. július 1.
A meghallgatás várható időpontja: 2024. július 19.
https://mvisz.hu/palyazatok/

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem