Év projektmenedzsment diplomamunkája díj

Határidő
Érvényes
Pályázhat
mindazok, akik bármely felsőoktatási intézményben a pályázati időszakot megelőző két tanév (akadémiai év) bármelyike során benyújtották és sikeresen megvédték magyar vagy angol nyelvű, projektmenedzsment témájú BSc/BA, MSc/MA, illetve posztgraduális képzés keretében benyújtott dolgozatukat, ahol projektmenedzsment módszereket és eszközöket alkalmaztak, illetve projektmenedzsment módszertan elméleti és gyakorlati tartalmakat, eredményeket mutattak be

Év projektmenedzsment diplomamunkája díj


A PÁLYÁZAT CÉLJA
Projektmenedzsment témában készített diplomamunkákon keresztül
- a fiatal szakemberek és munkájuk bemutatása a projektmenedzsment szakma számára
- a fiatal szakemberek szakmai előmenetelének elősegítése
- a projektmenedzsment szakma számára utánpótlás biztosítása - a projektmenedzsment kultúra fejlesztése

A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA ÉS A DÍJ ADOMÁNYOZÓJA
A pályázat kiírója a PMI Budapest, Magyar Tagozat a Project Management Institute magyar szervezete. Együttműködő partnere a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya.

KIK PÁLYÁZHATNAK?
Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Díjra pályázhatnak mindazok, akik bármely felsőoktatási intézményben a pályázati időszakot megelőző két tanév (akadémiai év) bármelyike során benyújtották és sikeresen megvédték magyar vagy angol nyelvű, projektmenedzsment témájú BSc/BA, MSc/MA, illetve posztgraduális képzés keretében benyújtott dolgozatukat, ahol projektmenedzsment módszereket és eszközöket alkalmaztak, illetve projektmenedzsment módszertan elméleti és gyakorlati tartalmakat, eredményeket mutattak be.

MIÉRT ÉRDEMES PÁLYÁZNI?
Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája pályázat díj nyertese:
Elnyeri a projektmenedzsment szakma által elismert az "Év Projektmenedzsment Diplomamunkája" díjat, melyet ünnepélyes átadó keretében vehet át a PMI Budapest, Magyar Tagozat éves angol nyelvű Art of Projects konferenciáján, ingyenes részvételi lehetőséget kap a PMI Budapest, Magyar Tagozat Art of Projects konferenciáján, ingyenes részvételi lehetőséget kap a HTE szervezésében megrendezendő PM Fórum projektmenedzsment konferencián, bemutatkozási lehetőséget kap a PMI Budapest, Magyar Tagozat honlapján.
Az első három legjobbnak ítélt dolgozat szerzője a Kiírók elismerő oklevelén túl választhat egy, a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyvet. Az első három helyezett konzulensének díja: egy tetszőlegesen választott, a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyv. Lehetőség nyílik a PMI Budapest honlapján való megjelenésre egy rövid (nagyjából 2 oldalas) szakmai cikkel, mely a pályamunka bemutatását tartalmazza, illetve a pályamunkákból készített kiadványban való megjelenésre egy, a diplomamunkából készített 15-20 oldalas kivonat megírásával. Lehetőség van a diplomadolgozat publikálására a projektvezetői közösség számára a PMI Budapest, Magyar Tagozat honlapján.

A PÁLYÁZAT LEBONYOLÍTÁSÁNAK MENETE: PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ
Pályázni az alábbi dokumentumok együttes benyújtásával lehet:
- szakdolgozattal vagy diplomamunkával megegyező dokumentum PDF formátumban;
- szakdolgozat vagy diplomamunka egyoldalas kivonata (amennyiben a dolgozat nem tartalmaz ilyen összefoglalót);
- opcionálisan csatolható a konzulens ajánlása, illetve a bírálatok.

A pályázati anyagot 2022. július 15-ig kérjük benyújtani ezen az adatlapon!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_OmiE8TMHVRpeXWNOG6SW2r0xCeFIE K4j9P3q7tB4JRZ_MA/viewform

PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA, AZ ELBÍRÁLÁS SZEMPONTRENDSZERE
Az elbírálás külön történik BA/BSc és MA/MSc és posztgraduális kategóriákban. A munkákat a PMI Budapest, Magyar Tagozat által delegált elnök vezetésével a PMI Budapest Magyar Tagozat, a HTE és egyetemi oktatók, illetve vállalati szakemberek bírálják el az alábbi szempontrendszer szerint:
- a projektmenedzsment relevancia mértéke - a dolgozat témája és célja
- elméleti és irodalmi ismeretek alkalmazása
- adatgyűjtés, elemzés, következtetések és javaslatok
- szerkezet és forma

EREDMÉNYHIRDETÉS
Az eredményhirdetésre a PMI Budapest, Magyar Tagozat 2022.11.03-án megrendezésre kerülő Art of Projects konferencián, a projektmenedzsment közösség jelenlétében kerül sor.
További kérdés esetén az alábbi e-mailcímen állunk az érdeklődők rendelkezésére:
kozak.tamas@volunteer.pmi.hu
1161 Budapest, Bercsényi utca 72. Web: https://www.pmi.hu| Phone: +36-30-416-1872 E-mail: info@pmi.hu

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem