Fénykereső

Határidő
Érvényes
Pályázhat
18. Életévét betöltött személy

"FÉNYKERESŐ"

címmel fotópályázatot hirdet a Cinema Mystica!

Te hogy látod? Engedd szabadon a fantáziád és örökítsd meg egy képben, hogy miként ihlet meg a sötétség és a fények játékának varázslatos világa!
Korlátok nincsenek, az egyetlen kikötés, hogy a Cinema Mystica falai között kell készülnie a képnek.
A beküldési határidő: 2024. június 25. kedd.
Nevezés: a képeket a palyazat@cinemamystica.hu e-mailcímre várjuk.


Díjazás:
- Az első helyezett díja egy 200 000Ft értékű vásárlási utalvány melyet a Fotoplus üzleteiben vagy webshopon válthat be.
- A második helyezett egy kétszemélyes vacsorán vehet részt a Port de Budapest étteremben
- A harmadik helyezett pedig egy Cinema Mystica ajándékcsomagot vihet haza.

Pályázati szabályzat

Ki vehet részt a pályázaton?
- Egy személy, egy képpel pályázhat.
- A pályázónak a 18. Életévét betöltött személynek kell lennie, vagy írásos szülői beleegyező nyilatkozattal kell rendelkeznie.

Hogyan tudsz nevezni?
- A versenyben az a kép vesz részt, amelyik 2024. 06. 25-ig beküldésre került a palyazat@cinemamystica.hu e-mailcímre.
- Az e-mailnek tartalmaznia kell a pályázó nevét, a kép címét és a pályázó által választott elérhetőségét, melyen szükség esetén értesíthetjük.
- A beküldött képeket JPG módban, minimum 2592x1944 pixel felbontásban várjuk, fotó fájl nevét ékezet nélkül, az alábbi minta alapján kell megadni: Vezeteknev_Keresztnev _Kep_cime.jpg Az ettől eltérő képeket nem áll módunkban befogadni.
- A Pályázó a pályázat benyújtásával egyidejűleg elfogadja a pályázat szabályait.

Ki lesz a fotópályázat nyertese?
- Az összes pályázó kép egyszerre kerül feltöltésre a Facebook oldalunkra 2024. 06. 26-án, innentől indul a közönségszavazás: a legtöbb lájkot kapó kép nyeri a versenyt.
- A képekre 2024.06.26. és 2024.07.02 között lehet szavazni, a szavazást 2024. 07. 02. 20.00-kor lezárjuk, eredményhirdetés 2024. 07. 02-án.

További szabályok:
- A Pályázó kijelenti, hogy kizárólagos szerzője a képnek és a szerzői jogokkal is ő rendelkezik a beküldött alkotás esetében. Amennyiben a beküldött fotó mégis megsérti valakinek a jogait, akkor az ebből fakadó felelősséget teljes egészében a Pályázó vállalja magára, és ezt a pályázati anyag beküldésével egyidejűleg elfogadja.
- A Pályázó a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a szervező, publikációkban, közösségimédia megjelenésekben és egyéb módon a képeiket térítésmentesen felhasználják.
- A közönségszavazás tisztasága érdekében különös tekintettel figyelünk rá, hogy csak a valós személyektől érkező lájkokat vegyük figyelembe. Vásárolt vagy nem valós személyektől érkező lájkok, vagy bármi egyéb visszaélés gyanúja azonnali kizárást von maga után.
- A nyeremények névreszólóak, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók, pénzre, vagy más juttatásra nem válthatóak.

További információk: palyazat@cinemamystica.hu
https://cinemamystica.net/hu

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem