Hajdúsámson lencsevégen 2.0

Határidő
Érvényes
Pályázhat
14. életévüket betöltött hajdúsámsoni lakosok, amatőr és hivatásos alkotók

Hajdúsámson lencsevégen 2.0

Fotópályázatot hirdet a hajdúsámsoni önkormányzat

A pályázat célja mai szemmel bemutatni a város értékeit, természeti és épített örökségét, illetve a helyiek mindennapjait

Hajdúsámson lencsevégen 2.0 címmel hirdet fotópályázatot a hajdúsámsoni önkormányzat - olvasható a közösségi oldalukon. Céljuk, hogy az alkotók egyedi látásmóddal, mai szemmel mutassák be a város értékeit, természeti és épített örökségét és a helyiek mindennapjait. Felhívják a figyelmet, hogy a pályaműveket online regisztrációt követően lehet beküldeni elektronikus úton a 20fotopalyazat@gmail.com e-mailcímre. A pályázaton 14. életévüket betöltött hajdúsámsoni lakosok, amatőr és hivatásos alkotók is részt vehetnek, és csak saját alkotással nevezhetnek.

Három kategóriát határoztak meg, melyekben nevezhetnek a fotósok: természet, épített örökség, életképek. Ami a díjazást illeti, kategóriánként 1-3. helyezéseket osztanak ki, melyekhez tárgynyeremény is fog tartozni, valamint különdíj, melyet a közönség szavazatainak száma alapján bírálnak majd el. A pályaművek beküldési határideje augusztus 16. péntek, 12 óra. Az eredményeket a városnapi rendezvény keretében hirdetik ki, melyről előzetes értesítést küldenek a nevezőknek.

https://www.haon.hu/helyi-kultura/2024/06/fotopalyazat-hajdusamson-onkormanyzat

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem