Hársing László és Taraba István díj

Határidő
Érvényes
Kategória
DíjEgészségügy
Pályázhat
nephrologiával foglalkozó fiatal szakemberek

Hársing László és Taraba István


Pályázati kiírás a Magyar Vese-Alapítvány Hársing László és Taraba István díjára

A Magyar Vese-Alapítvány 1999-ben két tudományos díjat alapított nephrologiával foglalkozó fiatal szakemberek számára: a Hársing László díjat elméleti, a Taraba István díjat klinikai nephrologiai oktató, kutató vagy betegellátó tevékenység elismerésére. Az Alapítvány ezennel huszonegyedik alkalommal hirdet nyilvános pályázatot, amelyre pályázatot nyújthat be minden hazai, a beadáskor 45 éves kornál fiatalabb szakember.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó életrajzát és részletes leírását annak, hogy milyen tevékenységgel járult hozzá a vesegyógyászat fejlődéséhez. Ez lehet tudományos eredmény, új módszer leírása vagy bevezetése, intézmény létrehozása és így tovább.

A pályázatot az Alapítvány elnökének kell megküldeni 2023. április 1-ig e-mailen (rosivall.laszlo@med.semmelweis-univ.hu).

Az emlékérem, illetve az azzal járó 100 000 Ft pénzjutalom átadására a Magyar Nephrologia Társaság 2023. évi őszi Nagygyűlésén kerül sor. Az átadáskor a jutalmazottak rövid előadás formájában összefoglalják eredményeiket és megemlékeznek a díj névadójáról.

https://elitmed.hu/ilam/hirvilag/a-magyar-vese-alapitvany-2023-evi-palyazati-kiirasai

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem