Holnap városáért Díj

Határidő
Érvényes
Kiíró
CSR Hungary
Kategória
Díj
Pályázhat
élhetőbb környezetre törekvő, magasabb életminőséget támogató vállalkozások, intézmények, szervezetek, helyi közösségek, önkormányzatok

Újra lehet pályázni a Holnap városáért Díjra

Holnap városáért Díj

Újra lehet pályázni a Covid időszak után a Holnap városáért Díjra. A CSR Hungary társmárkája a City Hungary. A City Hungary hirdeti meg a Holnap városáért díjat 2013-tól. A Díj ösztönző a jobbra, modernebbre, fenntarthatóbbra, élhetőbb környezetre törekvő, magasabb életminőséget támogató vállalkozások, intézmények, szervezetek, helyi közösségek, önkormányzatok számára. A Holnap városáért Díj a helyi közösségek, a helyi emberek követendő példáira hívja fel a figyelmet.

Felkért fővédnökök:
dr. Navracsics Tibor, területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszter
dr. Réthelyi Miklós, az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság elnöke.

A pályázatok leadási határideje: 2022. 09. 15.
"A Holnap városáért Díj védjegy használatára önkéntes a pályázatra való jelentkezés.
A City Hungary program részeként a Díj célja, hogy az integrált városfejlesztési stratégia mentén a fenntartható városmodell működés 4 dimenzióját - a gazdasági prosperitást, a társadalmi egyensúlyt, az egészséges, zöld környezetet, a szellemi és kulturális örökség megőrzését - erősítse helyi, magyar példákkal.
Minden helyi közösségnek megvan a maga karaktere, ha tetszik a maga egyénisége.
Más-más természeti, gazdasági, kulturális, társadalmi adottsággal rendelkezve, más-más módon, más-más formában, részben saját útjukat járva válhatnak minél fenntarthatóbbá, minél élhetőbbé a települések.
Ehhez ösztönző erő lehet, ha büszkék lehetünk saját értékeinkre, munkáinkra. Erősségeinkre építkezve tudunk tovább fejlődni. Ezért indult útjára a nemzeti városdíj, a Holnap városáért Díj 2013-ban." - emelte ki Takács Júlia, a City Hungary alapító-ügyvezetője.

A Díj ösztönző a jobbra, modernebbre, fenntarthatóbbra, élhetőbb környezetre törekvő, magasabb életminőséget támogató vállalkozások, intézmények, szervezetek, helyi közösségek számára.
A Holnap városáért Díj a helyi közösségek, a helyi emberek követendő példáira hívja fel a figyelmet. Elkötelezett a városi jólét iránt. Nem felejtkezve el azokról a falvakról, kistelepülésekről, melyek a hátországot biztosítják.

Pályázható kategóriák 2022-ben:
Tiszta városért- a felelős hulladékgazdálkodásért
Természeti erőforrások hatékonyságáért
Üzlet a városért
A fenntartható közösségekért - művészet, kultúra, szellemi örökségek megőrzése
Mozgásban a város- a fenntartható szállításért és közlekedésért
Egészséges városért
Az intelligens városért
A fenntartható városért (integrált városmodell)
https://csrhungary.eu/csr-menedzsment/ujra-lehet-palyazni-a-holnap-varosaert-dijra/

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem