Izraeli felsőoktatási ösztöndíj sportolóknak

Határidő
Érvényes
Kategória
ÖsztöndíjSport
Pályázhat
minden nemzetiségű, nemű és vallású nemzetközi pályázó jogosult. A pályázóknak magas szintű sportteljesítményt kell felmutatniuk, 17 és 30 év közöttieknek kell lenniük, és a Lowy International School jelenlegi vagy leendő diákjainak kell lenniük

IZRAELI FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJ SPORTOLÓKNAK


A Tel Aviv-i Egyetem (TAU) Izrael első, nemzetközi sportolóknak szóló ösztöndíjprogramja, a Daniel Howard ösztöndíj, 25 000 dollárig terjedő támogatás biztosít négy kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportoló egyetemistának.

Az ösztöndíj biztosítja:
- Akár 25 000 dollár/év teljes körű támogatás.
- Tanulási vagy kutatási lehetőség a Lowy International Schoolban, ahol közel kéttucatnyi angol nyelvű program közül lehet választani.
- Az egyetem világszínvonalú egyetemi és sportlétesítményeinek használata, beleértve a Sylvan Adams Sportintézet (SASI) és a TAU Sportközpontjának használatát.
- Ingyenes hozzáférés a Sylvan Adams Sportintézethez, amely Izrael első olyan alkalmazott sportkutató létesítménye, amely az élsportolók és olimpikonok teljesítményének javítására összpontosít.
- Minden sportösztöndíjas - az ösztöndíj időtartama alatt - csatlakozik egy izraeli elit sportegyesülethez.

Ki jogosult a támogatásra?
A pályázásra minden nemzetiségű, nemű és vallású nemzetközi pályázó jogosult. A pályázóknak magas szintű sportteljesítményt kell felmutatniuk, 17 és 30 év közöttieknek kell lenniük, és a Lowy International School jelenlegi vagy leendő diákjainak kell lenniük.

Hogyan választják ki a támogatottakat?
A pályázókat sportteljesítményük, tanulmányi eredményeik, valamint az Izraelben rendelkezésre álló megfelelő képzési források és infrastruktúra alapján fogják elbírálni, hogy támogassák további sportolói szerepvállalásukat.

A pályázatok beküldési határideje: 2023. július 1.
https://tka.hu/hir/16946/izraeli-felsooktatasi-osztondij-sportoloknak

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem