Kkv-alap

Határidő
Érvényes
Pályázhat
európai uniós kis- és középvállalkozások

Kkv-alap


Az Ideas Powered for business kkv-alap egy olyan támogatási program, amelynek célja az európai uniós kis- és középvállalkozások (kkv-k) szellemitulajdon-jogainak támogatása. A kkv-alap egy európai bizottsági kezdeményezés, amelyet az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) hajt végre, és amely 2022. január 10-től 2022. december 16-ig tart.

A források korlátozottak, és a pályázatok beérkezési sorrendjében elérhetők.

Miért szükséges a szellemi tulajdon védelme?
Szellemi tulajdonának védelme a digitális korban elengedhetetlen. Ez az egyetlen jogszerű módja annak, hogy elkerülje egyedi ötletei, termékei vagy szolgáltatásai engedély nélküli másolását vagy felhasználását. A szellemi tulajdon védelme számos különböző vagyontárgyra terjedhet ki, beleértve a védjegyeket, a formatervezési mintákat, a szabadalmakat, a vállalati arculatot, a termékeket, a szolgáltatásokat és a folyamatokat.

Ki részesülhet a kkv-alapból?
A kkv-alap az Európai Unióban letelepedett kkv-knak nyújt pénzügyi támogatást. A pályázatot az uniós kkv-knak a nevében eljáró tulajdonosa, munkavállalója vagy meghatalmazott képviselője nyújthatja be. A támogatásokat mindig közvetlenül a kkv-knak utalják át.
Hogyan működik a kkv-alap:

Kiválasztás
Az Ön országa
A pályázat benyújtása előtt:
A pályázati eljárás egyszerű. Csak győződjön meg arról, hogy a pályázat benyújtásakor a következő dokumentumok rendelkezésére állnak. Ezeknek a dokumentumoknak PDF formátumban kell rendelkezésre állniuk (az eredeti dokumentumok szkennelt változata PDF formátumban elfogadható). Minden dokumentumnak jól olvashatónak kell lennie, és nem szükséges jelszavas védelem.
Vállalkozása banki igazolása (minta), amelyen szerepelnek a következő adatok: a vállalkozás neve mint számlatulajdonos, a teljes IBAN számlaszám az országkóddal és a BIC/SWIFT kód.
Vállalkozásának héa-igazolása vagy nemzeti nyilvántartási számra vonatkozó igazolása, amelyet az illetékes nemzeti hatóság állít ki.
Ha a kkv-ja képviselőt vesz igénybe, vagy Ön egy kkv nevében eljáró képviselő, csatolnia kell a "kizárási nyilatkozatot", amelyet a kkv felhatalmazott tulajdonosa vagy munkavállalója ír alá.

Ha segítségre van szüksége:
Az Ideas Powered for business kkv-alapra vonatkozóan részletes információkat találhat a pályázati felhívásban. Ha kérdése merül fel, olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket, vagy használja online chat szolgáltatásunkat, amely hétfőtől péntekig 8.30 és 18.30 között (GMT+1) érhető el.
https://euipo.europa.eu/ohimportal/hu/online-services/sme-fund

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem