Közösségi IRODA

Határidő
Folyamatos
Érvényes
Kategória
Közművelődés
Pályázhat
Olyan civil szervezetek, alapítványok, egyesületek, alkotói közösségek jelentkezését várjuk, akik kulturális és/vagy oktatási tevékenységet végeznek, és tevékenységükkel kötődnek vagy kötődni szeretnének a ferencvárosi kulturális és közösségi élethez

Közösségi IRODA


Itt és Most Közösségi Hub és Alkotóközpont
Közösségi IRODA pályázat kulturális vagy oktatási tevékenységet végző alapítványok, egyesületek, alkotói közösségek részére

A pályázat célja:
Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány pályázatot ír ki kulturális vagy oktatási tevékenységet végző civil szervezeteknek (alapítványok, egyesületek) és alkotói közösségeknek közösségi iroda használatára.

A közösségi irodánkban 12 munkaállomást alakítottunk ki.
4 szervezetet tudunk fogadni, szervezetenként pedig egyszerre 3 munkatársnak tudunk helyet biztosítani.

A közösségi iroda címe:
1092, Budapest, Ráday utca 18. fsz. 6.
Itt és Most Közösségi Hub és Alkotóközpont

A pályázók köre:
Olyan civil szervezetek, alapítványok, egyesületek, alkotói közösségek jelentkezését várjuk, akik kulturális és/vagy oktatási tevékenységet végeznek, és tevékenységükkel kötődnek vagy kötődni szeretnének a ferencvárosi kulturális és közösségi élethez.

Mit kérünk a leendő partnerektől?
- Előzetes egyeztetés alapján évente legalább 2 alkalommal ingyenesen látogatható kulturális/oktatási tevékenységhez kapcsolódó programmal járuljanak hozzá az Itt és Most Közösségi Hub és Alkotóközpont programkínálatához
- Évente 2 alkalommal kerületi kulturális és civil fórumon vegyenek részt, saját szervezetüket képviselve
- Vállalják a havi együttműködői hozzájárulást, amit a közösségi iroda fenntartására, rezsi költségekre, technikai feltételek biztosítására fordítunk - egyéni igényeknek, egyeztetéseknek megfelelő mértékben (nem piaci áron, célunk ezzel a közös teherviselés)

A közösségi irodahasználat a rezsi hozzájárulásért tartalmazza:
- szervezetenként egyszerre maximum 3 fő iroda használatát hétköznaponként 8.00 és 18.00 között (egyéb időpontban is lehetséges az iroda és a terek használata, de egyeztetést igényel)
- a tárgyaló díjmentes foglalási lehetőségét (naptár alapján foglalható)
- havonta egy alkalommal díjmentes teremhasználati lehetőséget az Itt és Most közösségi térben
- díjmentes, szélessávú internet használat
- előzetes egyeztetés alapján tréningek, képzések megtartására alkalmas termek használatát

A közösségi irodai tér megtekinthető:
Keddenként 9.00 és 18.00 között.
A bejárást az alábbi telefonszámon kérjük egyeztetni: +36-30-718-20-44

Beadási határidő: folyamatos

Hogyan lehet pályázni?
A kitöltött pályázati adatlapot (innen tölthető le) a szervezes@ittesmosttarsulat.hu e-mailcímre várjuk.

A pályázók az adatlap mellett plusz csatolmányokat is beadhatnak, amelyben részletesebben bemutatják a szervezet tevékenységét, kifejtik, miért szeretnének az Alkotóközponthoz csatlakozni, mire szeretnék használni a teret, milyen programokkal tudnak hozzájárulni a programkínálatunkhoz.

Az Itt és Most Társulatról és a Közösségi Hubról
Mi, az Itt és Most Társulatban főként improvizációs színházzal foglalkozunk. Hiszünk abban, hogy közösséget alkotni jó dolog, közösségben alkotni pedig még jobb. Az elmúlt évek társadalmi és gazdasági változásai megerősítettek minket abban, hogy az összefogás, fenntarthatóság, közös cselekvés és proaktivitás szükségesebb, mint valaha. Gyakran találkozunk olyan civil szervezetekkel, akiknek a növekvő rezsiköltségek, kiadások mellett problémát jelent önállóan fenntartani egy saját központot, esetleg tevékenységükhöz nincs is szükségük egy teljes, önálló bérleményre, csak adott napokon vennének igénybe nagyobb létszámú közös munkavégzésre alkalmas teret. Van megoldás: fogjunk össze!

Elképzelésünk szerint az Itt és Most Közösségi Hub és Alkotóközpont páratlan, inspiráló közegként szolgálja a kultúra területén működő független szervezeteket. A személyes együttlét, a társterületek képviselőivel folytatott beszélgetések, a rendszeres találkozások lehetősége, az igényes körülmények, a máshol nem rendelkezésre álló technikai feltételek, a lokáció olyan vonzerőt és olyan inspiráló közeget teremtenek, amely az alkotó munkát új szintre emeli, és amelyben a művészeti területek egymásra hatva és egymásból inspirálódva hozhatnak létre együttműködéseket és alkotásokat.

Az Itt és Most Közösségi Hub és Alkotóközpontba 4 olyan szervezetet keresünk, akik keresik a lehetőséget arra, hogy néhány fő a szervezetből rendszeresen, megfelelő körülmények között tudja végezni munkáját, és nyitottak az együttműködésre, közös teherviselésre.

A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel Szintai-Molnár Pétert lehet keresni az alábbi elérhetőségeken:
raday@ittesmosttarsulat.hu
+36-30-718-20-44

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem