Légy része az űrkorszaknak!

Határidő
Érvényes
Pályázhat
bárki

LÉGY RÉSZE AZ ŰRKORSZAKNAK!


A Design Terminal Közép-Európa vezető innovációs ügynöksége, 14 országban vagyunk jelen vállalkozásfejlesztési programjainkkal. Érkezz bármilyen területről, bármely szektorból, legyél startup, kkv vagy nagyvállalat, azonosítjuk innovációs kihívásaidat, és a legjobb szakértőkkel segítünk megkeresni a megoldásokat.
2014 óta több, mint 2500 program során segítettünk 250-nél is több vállalkozót. Hiszünk abban, hogy az innováció elképzelhetetlen optimista közösség nélkül, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatok hálózatára.
Diák vagy, kutató, vállalkozó, esetleg startupod vagy KKV-d van? Az ESA BIC Hungary a te helyed, hogy megvalósítsd az űripar számára hasznos ötleteidet, és sikeres üzleti vállalkozást építs belőlük!

A te utad az ESA BIC Hungary-vel

1 ÉPÍTS STARTUPOT!
Használd ki a technikai, üzleti, jogi és szellemi tulajdonjogi támogatást, amelyeket szakértőktől szerezhetsz!

2 INDÍTSD BE A VÁLLALKOZÁSODAT!
Szerezz akár 50 000 euró értékű, részesedés nélküli kezdőtőkét, és kerülj kapcsolatba hazai és nemzetközi befektetőkkel!

3 KÖLTÖZZ KÖZÖSSÉGI IRODÁBA!
Szerezz munkaállomást a közösségi irodában, ahol együtt dolgozhatsz hozzád hasonló vállalkozókkal!

4 KOLLÉGÁK A FEDÉLZETEN
Csatlakozz az ESA BIC Hungary segítségével egy globális hálózathoz, melyben startupok, felsőoktatási intézmények és ipari szereplők működnek együtt!

5 JEGY A HOLDRA
Egy erős márkanév hatalmas előnyökhöz juttathatja a vállalkozásodat, és új ajtókat nyithat meg előtted. Az ESA márka globálisan elismert hitelességet nyújt.
A fedélzetre léphetsz, ha:
olyan termékkel, folyamattal vagy szolgáltatással rendelkezel, amely egy új technológiai találmányon alapul, vagy egy már létező technológia újszerű alkalmazása, és olyan releváns űripari kapcsolódással rendelkezik, mint például:
- az űrtechnológia alkalmazása
- az űrtudománnyal kapcsolatos tudás felhasználása
- űrrendszerek és űralapú szolgáltatások űriparon kívüli hasznosítása
- az űripari értéklánc bármely részével kapcsolatos
Természetes személyként vagy társaságként jelentkeznél, a vállalkozásod többségi tulajdonosa vagy és vállalkozásod Magyarországon van bejegyezve, illetve a vállalkozás nem idősebb 5 évesnél.
A jelentkezés folyamata

TÁJÉKOZÓDÁS & PÁLYÁZATÍRÁS
Töltsd ki az alábbi linken elérhető dokumentumokat és jelentkezz!
Ha kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, írj nekünk a space@designterminal.org címre, és mi örömmel segítünk!

PÁLYÁZATBENYÚJTÁS
Az aláírt Business Application Proposal dokumentumait digitális formában küldd el a space@designterminal.org e-mailcímre.

ÉRTÉKELÉS
Jelentkezésed beérkezése után a Tender Opening Board (TOB) ellenőrzi a pályázatodat, és amennyiben megfelel a követelményeknek, meghívunk, hogy prezentáld a pályázati anyagodat a Tender Evaluation Board (TEB) előtt, ahol egy nemzetközi szakemberekből álló csapat fogja értékelni azt.

SZÁLLJ FEDÉLZETRE!
A következő jelentkezési határidő 2024. április 25!
https://esabichu.designterminal.org/hu?utm_source=META&utm_medium=CPC&utm_campaign=traffic+-+adventage+&utm_content=feb8+elso&fbclid=IwAR0Bt0El4B9a4PN3ta_fLHB7L0BmMFpC1PFXePv0WK93Fay23TDqpbeLM5Y_aem_Aeqixzl4c_c-0jwjVr1E7QVcAZSjupxeP8QSZa71xWMLO389oj3wcS4F3nX4wqdE97Ck01-VQ8Qion1ZbBSVJVRr#build-a-rocket

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem