Legyél te is Starbucks Kávéköltő!

Határidő
Érvényes
Kiíró
Starbucks
Kategória
Művészet
Pályázhat
bárki

Legyél te is Starbucks Kávéköltő!


Szeretsz verseket írni? Úgy érzed eljött az idő, hogy az asztalfiókból a munkáid nagyobb közönség elé kerüljenek? Jelentkezz a Starbucks irodalmi pályázatára és mutasd meg a tehetséged!

Kiírás témája
A Starbucks idén ötödik alkalommal hirdeti meg versíró felhívását, amelynek témája a Természet. A felhívás témájával a természet és a környezet fontosságára hívjuk fel a figyelmet. Olyan alkotásokat várunk a pályázatra, amelyek bemutatják, mit jelent a pályázó számára a természet, hogyan kapcsolódik hozzá.

Nyeremény
A pályázók közül zsűri választ ki 5 döntőst, akik a záró eseményen szélesebb közönség előtt adják elő Pályaműveiket. A zsűri az 5 döntős Pályázó közül választ egy végső győztest annak szakmai ismeretei alapján.
Minden döntős Pályázó (tehát 5 döntős) a Szervező által felajánlott 20 000 Ft értékű ajándékcsomagot kap. A győztes 30 000 Ft értékű ajándékcsomagot kap, továbbá a Fiatal Írok Szövetsége által összeállított könyvcsomagot, és az általuk szervezett irodalmi táborban részvételi lehetőséget 2023 nyarán is elnyeri.

Hogyan pályázz?
A pályázatodat 2023. március 24. éjfélig küldd el a starbucks@flowpr.hu e-mailcímre.
A pályázaton részt vehet minden 14. életévét betöltött magyar nyelvet értő és beszélő személy. Pályázni egy darab magyar nyelven megírt, nyomtatásban még meg nem jelent, illetve nyilvánosság számára más formában közzé vagy hozzáférhetővé nem tett saját verssel lehet.
A vers terjedelme maximálisan szóközzel 4000 karakter lehet, műfaját tekintve lírai alkotás. A pályázat két részből áll: az írott lírai mű, valamint annak videóra rögzített előadása.
További információ a pályázat szabályzatával kapcsolatban és a jelentkezés részleteiről a Játékszabályzatban olvasható.

Zsűri tagjai
Seres Lili Hanna, költő, A prae.hu és az ELTE Online rovatvezetője. Az ELTE BTK doktoranduszaként a kortárs magyar irodalom szegénységábrázolásával foglalkozik. Első verseskötete Várunk címmel 2019 áprilisában jelenik meg a FISZ gondozásában.
Pion István költő, slammer, újságíró, szerkesztő. Első verseskötete Atlasz bírja címmel jelent meg a Helikon Kiadó gondozásában, első regénye várhatóan 2024-ben kerül a könyvesboltok polcaira. A Starbucks Kávéköltők pályázatát értékelő zsűrinek a kezdetek óta tagja.
Csalár Bence, nemzetközileg elismert divatújságíró és kreatív szakember. Megjelent könyvei: Színfalak mögött - A magyar divat (2020), A fenntartható divat kézikönyve (2022)
https://www.starbucks.hu/hu/kavekoltok

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem