Magyar Minőség Társaság pályázatai 2023

Határidő
Érvényes
Pályázhat
bárki

Magyar Minőség Társaság pályázatai 2023


Pályázatok 2023
A Magyar Minőség Társaság meghirdette a pályázatait a 2023-as évre. Magyar Minőség Háza 2023, az Év Magyar Minőség (szakterület megnevezése) rendszer menedzsere 2023. és a Magyar Minőség Portál 2023, Magyar Minőség eOktatás 2023, Magyar Minőség Szakirodalmi 2023 díjakat, amelyekre már lehet pályázni. Továbbá várjuk a javaslatokat Koczor Zoltán díj 2023 díjazottjára, és a Magyar Minőség legjobb szerzője 2022 díj díjazottjára.
A pályázatok nevezési díját a pályázat beérkezése után számlázzuk ki, amit a számlában megadott határidőig kell befizetni

Pályázati határidő: 2023. október 4. 12.00

Pályázatok díjátadására 2023. november 10-én került sor.
A Magyar Minőség Háza díj 2023.
pályázatunk célja a hazai, kiemelkedő minőségű termékek, fejlesztések és szolgáltatások népszerűsítése, a fogyasztók tájékoztatásának elősegítése.

Azon termékkel/szolgáltatással lehetett pályázni, melynek jellemzői:
- Magyarországon fejlesztették, állítják elő, vagy/nyújtják,
- minőségjellemzői kiemelkedők,
- minőségük egyenletes, mert a termék előállítása/a szolgáltatás tanúsított minőségirányítási rendszerben folyik, vagy az egyenletesség egyéb módon bizonyítható,
- a termék előállítása és felhasználása/a szolgáltatás környezetkímélő.
A díjat 1996-ban alapította a Társaságunk, eddig 300 pályázó nyerte el a díjat.

Az év Magyar Minőség (szakterület megnevezése) rendszer menedzsere díj 2023.
címet az a személy nyerheti el, aki jelentősen közreműködött Magyarországon működő - termelő vagy szolgáltató - gazdálkodó szervezet vezetésébe hatékonyan beépült, bizonyíthatóan eredményes irányítási rendszerének (MIR, KIR, MEBIR, KES stb.) fejlesztésében.
A díjat 1997-ben alapítottuk eddigi díjazottak száma 20.
A Magyar Minőség Portál díj 2023.
a pályázat célja: kiemelkedő minőségi jellemzőkkel rendelkező magyar nyelvű portálok népszerűsítése. A díjra pályázni lehet bármely magyar nyelvű portállal, domain névtől és a tárhely földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül.
A díjat 2006-ban alapítottuk eddig 8 díjat adtunk át.
A Magyar Minőség Szakirodalmi díj 2023.
az az alkotó (szerző, alkotószerkesztő, szakfordító, stb.) nyerheti el, aki az elmúlt 3 évben megjelent szakirodalmi művel (könyv, tanulmány, szakcikk nyomtatott, vagy elektronikus formátumban) jelentősen hozzájárult a hazai MIR, KIR, MEBIR, stb. fejlesztéséhez.
A díjat 1997-ben alapítottuk, eddigi díjazottak száma 24.
A Magyar Minőség eOktatás díj 2023.
a pályázat célja: a kiemelkedő minőségű elektronikus oktatási anyagok és a jelentős eredményeket elért alkalmazók népszerűsítése. A díjra pályázni lehet bármely magyar nyelvű elektronikus tananyaggal vagy működő eLearning portállal, domain névtől és a tárhely földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül. Intranetet működtető alkalmazók is pályázhatnak.
A díjat 2006-ban alapítottuk, eddigi díjazottak száma 12.

Koczor Zoltán díj 2023.
Jelöléseket várunk a 2021-ben alapított Koczor Zoltán díj díjazottjára.
A díj célja a magyar minőségügy ismertsége és elismertsége érdekében tartósan kiemelkedő teljesítményt nyújtó hazai vagy határon túli magyar szakemberek elismerése. Minden évben egy személy díjazható.
A Magyar Minőség legjobb szerzője díj 2023.
a Magyar Minőség folyóirat szerkesztősége adja át a megelőző év legjobb szerzőjének. A főszerkesztő - az olvasók véleményét is kikérve - írásbeli javaslatot tesz az általa legjobbnak tartott cikkekre, illetve azok szerzőire.
Kérjük, tegyenek javaslatot a díjazandó cikkre 2022. évben megjelent szakmai cikkek közül, a Magyar Minőség főszerkesztőjének az ujsag@quality-mmt.hu címre küldött e-mailben!
A pályázatokról további információt a Társaság honlapján, titkárságán a titkarsag@quality-mmt.hu e-mailcímen vagy a +36-1-215-6061 telefonszámon kaphat.


🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem