Mesetábor

Határidő
2023. 06. 12., 2023. 08. 14.
Érvényes
Pályázhat
6-12 éves

Mesetábor


Ajánlott korosztály: 6-12 éves
Rendhagyó és élménygazdag dráma- és mesetáborba várunk benneteket. Idei tábormesénket olyan mélyen "átszűrjük" lényünkön, hogy az ötödik, táborzáró napunkon színpadra is állítjuk. Mindenkinek jut testhezálló szerep. A meséhez kapcsolódóan múzeumi foglalkozásokkal, kézműveskedéssel, játékokkal, beszélgetőkörrel, gazdagítjuk a táborhetet. A vidámság garantált. Amire még számíthatsz: tapasztalt, képzett, gyermekszerető táborvezetők, igazi csapatélmény, élményalapú tudás, új barátságok... Gyere, legyél te is MKVM-mesetáboros!

A táborvezetőkről:
"SzFE drámainstruktor a végzettségem, súgó és drámapedagógus vagyok a Vígszínházban. Hat éves korom óta táborozom minden iskolai szünetben. Mikor eluntam gyereknek lenni, tizenhat évesen beálltam ifi vezetőnek és táboroztatóknak. Ezt a szép hagyományt a mai napig tartom. Fontosnak tartom kiszakadni a városi forgatagból, a járvány nyújtotta feszültségekből, ezért a hagyományok őrzése felbecsülhetetlen érték a gyerkőcök, és jómagam számára is. A közös játékot és felfedezést, én magam is izgatottan várom." /Zewde Eszter "Csoki"/

"Múzeumpedagógusként dolgozom az MKVM-ben. A tanítás, a tánc, a játék, az ének és a mese csodálatos kincsei mindennapjaimnak. Nagyon hálás vagyok, hogy gyerekekkel foglalkozhatok és megélhetem a tudásmegosztás, az élménypedagógia és az interaktivitás által azt a kapcsolódást, amikor a gyerekek megnyílnak és finoman, észrevétlenül gyarapodnak. Az együtt töltött idő egy közös fejlődési lehetőség mindannyiunknak, nemcsak tudásban, hanem érzelmileg is." /S. Bujdosó Tünde/

Időpontok:
2023. június 19-23. (jelentkezési határidő: 2023. június 12.)
2023. augusztus 21-24. (jelentkezési határidő: 2023. augusztus 14.)
Részvételi feltételek:
Részvételi díj: 45 000 Ft /fő/hét, amely tartalmazza az egész napos, hétfőtől péntekig tartó foglalkozásokat, napi háromszori étkezést és az áfát.
Kedvezmények: 2. és 3. testvér kedvezménye, vagy több turnus esetén: 42 000 Ft /fő/hét.
Fizetési módok: készpénzzel vagy bankkártyával: a múzeum recepcióján, a tábort megelőző héten, illetve átutalással: a tábort megelőző héten, pénteken, 14:00 óráig beérkezően.
A visszalépés feltételei: Abban az esetben, ha a jelentkezés visszamondása a tábort megelőző héten történik, 9000 Ft regisztrációs díjat számítunk fel.
A táborokat min. 10 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.
Jelentkezés:
A kitöltött jelentkezési lapot és az önkéntes hozzájárulást az sbujdoso.tunde.mkvm@gmail.com e-mailcímre várjuk.
A NÉBIH szülői nyilatkozatot kinyomtatva, kitöltve szíveskedjenek magukkal hozni a tábor első napján.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
S. Bujdosó Tünde
múzeumpedagógus
Tel.: +36 1 375 6249/#116/
E-mail: sbujdoso.tunde.mkvm@gmail.com
Nyári táborMESETÁBOR2023.docx
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem