Novellaírói pályázati felhívás 2024

Határidő
Érvényes
Pályázhat
bárki

Novellaírói pályázati felhívás 2024


Novellaírói pályázatot indítottunk a magyar kultúra napja alkalmából! Olvasd el, hogyan csatlakozhatsz a kezdeményezésünkhöz íróként 2024 január 22.-november 30. között!

Szeretsz írni és kipróbálnád kreativitásodat és szövegalkotó képességedet? Esetleg lapulnak már megírt novellák a fiokódban, amelyeket publikálva szeretnél látni? Akkor most jött el az idő, hogy lépj egyet a megvalósítás felé!

Küldd be nekünk rövid írásodat, a legjobbakat megjelentetjük a Life&Body Magazin Novella rovatában, valamint közösségi média felületeinken! A pályázatra bárki beküldheti novelláit. Témamegkötés nincs, de az elbírálásnál értékeljük a téma jellegét és aktualitását, a történetvezetést, a felépítést, emellett a választékosságot, illetve a nyelvtani helyességet. A beérkező pályaműveket a magazin munkatársai értékelik.

Formai követelmények: 2500-7000 karakter szóközökkel, többrészes novellasorozatot is megjelentetünk
A pályamunkákat folyamatosan várjuk a szerkesztoseg@lifeandbody.hu email címre, Novellapályázat 2024 megjelöléssel.
A legjobb anyagokat heti rendszerességgel publikáljuk, havonta maximum 4 írást.

A pályázatot decemberben egy felolvasóesttel egybekötött közönségtalálkozóval zárjuk le, melynek helyszínét és időpontját később tesszük közzé.

Pályázati leadás: 2024. január 22.-november 30. között.

További információért írj a szerkesztoseg@lifeandbody.hu e-mailcímre!
Légy te is a magyar kultúra részese és alakítója!
https://lifeandbody.hu/novellairoi-palyazati-felhivas-2024/?fbclid=IwAR2HDednGUTCyc-tvF2Yb4OcAa8uoAbPBsKsIUwCD7s8kBxTg_zsPelU5ng

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem