Pályázat a kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező képző - ipar- és fotóművészek számára

Határidő
Érvényes
Pályázhat
XIII. kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező képző-, ipar- és fotóművészek

Pályázat a kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező
képző - ipar- és fotóművészek számára


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező képző-, ipar- és fotóművészek számára, kiállításon való részvételre a XIII. kerület kiállítótereiben. A pályázat lebonyolítója a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.
A kiállítási időszak 2024. február és 2025. február között tart. A kiállításokat három kerületi kiállítóterünkben rendezzük: Újlipótvárosi Klub-Galéria, RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ, Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.

E színtereinkre várjuk a kortárs, hivatásukat elsősorban életvitelszerűen művelő képző-ipar-és fotóművészek jelentkezését, egyéni és csoportos tárlatokon való részvételre.

Annak érdekében, hogy a pályázati művek elbírálhatóak, és a szakmai javaslat megalapozott legyen, minden pályázótól legalább öt művének jó minőségű nyomtatott reprodukcióját, vagy kész katalógust kérünk benyújtani részletes szakmai önéletrajzzal, valamint teljes kiállítási szinopszissal, időpont és kiállítási helyszín megjelöléssel.

A pályázónak lakcímkártyája másolatával (csak a lakcímet tartalmazó oldal), vagy nyilatkozatával arról, hogy a XIII. kerületben bérel műtermet, igazolnia kell XIII. kerületi kötődését, amely a pályázat kötelező és elválaszthatatlan melléklete. A pályázat szintén kötelező melléklete a pályázati adatlap.
A pályázat, - amely tartalmazza a kötelező mellékleteket- elektronikus úton nyújtható be a kiallitaspalyazat@kult13.hu e-mailcímre.

Pályázati időszak: 2023. április 4. kedd és 2023. június 16. péntek között.
A pályázatok utolsó leadási határideje: 2023. június 16. péntek 12.00 óra.

A nyertes pályázók a kerületi Szociális-, Egészségügyi és Művelődési Bizottság döntéséről legkésőbb 2023. október hónap folyamán értesítést kapnak.
További felvilágosítással és információval a Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divíziójának munkatársai (Kósa Gergely: +36 70 492 0985, kosagergely@kulti3.hu, Tigyi Aliz: +36 30 453 1951, tigyializ@kult13.huj ) rendelkezésre állnak.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem