Pályázati felhívás szakértelmen alapuló pro bono támogatás igénybevételére

Határidő
Érvényes
Pályázhat
magyarországi nonprofit szervezetek

Pályázati felhívás szakértelmen alapuló pro bono támogatás igénybevételére

Az E.ON Hungária Csoport (E.ON) az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével idén is pályázatot hirdet magyarországi nonprofit szervezetek számára szakértelmen alapuló pro bono támogatás felhasználására.

Az E.ON Hungária Csoport (E.ON) az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével idén is pályázatot hirdet magyarországi nonprofit szervezetek számára szakértelmen alapuló pro bono támogatás felhasználására. A pro bono tevékenység alatt a vállalatok munkatársainak szakértelmén alapuló önkéntes támogatását értjük. A pro bono projekt olyan tudásokat biztosít a szervezetek számára, melyek sok esetben hiányosak a szervezet működésében, és nagyban segíthetik annak sikeres fejlődését.

Az E.ON Hungária Csoport felelősségvállalás rendszere keretében kilencedik alkalommal ajánlja fel civil szervezetek számára munkavállalói magas szintű szaktudását, azok hatékonyságának javítása érdekében, a meghatározott tudásterületeken. A kiválasztott civil szervezeteket, vagy azok egy-egy fejlesztésre szoruló projektjét támogatja az energetikai nagyvállalat munkatársai önkéntes tevékenysége révén.

Olyan nonprofit szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek
megfelelő kapacitással és motivációval rendelkeznek a szervezet vagy egy-egy programjának működési területének átfogó fejlesztése tekintetében.
kellően átgondolt, előkészített, reális, a szervezet vezetősége által is támogatott fejlesztési ötletet kívánnak benyújtani, a meghatározott tudásterületek felhasználása révén.


Az E.ON Pro Bono 2024 program keretében igénybe vehető tudásterületek:
1. Folyamatszervezés, projektfejlesztés és innováció
2. HR, szervezetfejlesztéssel kapcsolatos kérdések
3. Kommunikáció és marketing
4. Szervezeten belüli tudásfejlesztés
A tudásterületekről részletesen az ÖKA honlapján tájékozódhatnak.
A program a következő eseményekből áll:

A beérkezett pályázatok közül az E.ON és az ÖKA közösen választják ki azokat a szervezeteket, akik a bemutatkozó pitch alkalomra meghívást kapnak.
Pitch alkalom - június 5. 13.00-16.30 (személyes, E.ON székház, Bp. Váci út 17.)
Diagnózis alkalom - 2024. ősz (személyes, kb. 2-3 óra)
Pro bono maraton - 2024. ősz (személyes, egész napos)
Prezentációs alkalom és zárás - 2024. ősz (kb. 2 óra)
A pontos időpontokat az első pályázatelbírálási körön túljutott szervezetekkel időben egyeztetjük.

Előnyt élveznek azok a pályázók, akik nem a szervezet adományszervezéssel kapcsolatos feladatait szeretnék a program keretében fejleszteni, hanem a fejlesztési területek és nevesített tudások (pl. új szolgáltatások megtervezése, a meglevők hatékonyságának a javítása) felhasználásával kívánnak komplex fejlesztést megvalósítani. Kérjük, hogy ne tekintsenek erre a programra forrásteremtési lehetőségként!
Az online jelentkezési lapot 2024. április 21. vasárnap 18.00 óráig lehet kitölteni a https://forms.office.com/e/MvTb7pGvT7 link alatt.
További részletek az Önkéntes Központ Alapítvány honlapján www.onkentes.hu

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem