POLYGLOT OPEN CALL

Határidő
Érvényes
Kiíró
POLYGLOT
Pályázhat
szerzők

POLYGLOT OPEN CALL

Dalszerzőknek
Indítsd el dalod a nemzetközi siker útján!
A POLYGLOT egy új dalterjesztési modell, ami az európai nyelvi és kulturális sokszínűséget érvényesíti. A dalpályázatra olyan szerzők jelentkezését várjuk, akik más európai piacokon is megmutatnák szerzeményüket. Minden, nem angolul írt, slágergyanús dal nevezhet, ami a POLYGLOT partnerországainak nyelvén, vagy azok kisebbségi nyelvén íródott. Ha a számod külföldi sikerre szánod, jelentkezz!

Első lépés: Jelentkezés
2024. május 21-július 31.
A POLYGLOT partnerországainak hivatalos, vagy kisebbségi nyelvén írt dalok nevezhetnek: többek között magyar, lengyel, lett, olasz, spanyol (katalán) és ukrán slágergyanús szerzeményeket várunk.

Második lépés: Kiválasztás
2024. augusztus 1-szeptember 15.
A szakmai zsűri, amely a partnerszervezetek képviselőiből és egy projekten kívüli szakemberből áll, kiválaszt 70 dalt (országonként tízet). Ezekből a dalokból választ aztán minden partnerszervezet harmincat, amelyet további terjesztésre szánnak az adott országban.

Harmadik lépés: Jogtisztázás, fordítás
Minden kiválasztott dal jogtulajdonosával egyeztetünk, meggyőződünk róla, hogy egyetértünk a projekt feltételeit illetően. Ezt követően fordítjuk le a dalok szövegét a partnerországok nyelvére.

Negyedik lépés: Felvétel indul!
A kísérlet legizgalmasabb része következik: a lefordított 30 dalt helyi művészek bevonásával rögzítik újra partnereink. A stúdióban új slágerek születhetnek.

Ötödik lépés: Promóció
Az újjászületett dalok keresik új közönségüket! Partnereink gondoskodnak róla, hogy rádió- és tvcsatornákon, exportirodák és streaming platformok segítségével minél többen hallhassák a számokat.

Hatodik lépés: Koncertek
Amikor mind a 30 újjászületett dal megjelent mind a 7 partnerországban, a közönségé a szó: melyikből lesz igazi sláger? Közönségszavazás alapján választjuk ki a legjobb adaptációt, amely díjat érdemel, és egy különleges koncerten, az eredeti előadó közreműködésével mutatjuk be, mint a POLYGLOT egyik gyümölcsét.
https://polyglotmusic.eu/hu/open-call/?_gl=1*6gop8q*_up*MQ..*_ga*MTMwOTM3Njk2NS4xNzE4NzQwODUy*_ga_9J4HRTFH2T*MTcxODc0MDg1MC4xLjAuMTcxODc0MDg1MC4wLjAuMA.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem