PwC Civil Mentoring Program

Határidő
Érvényes
Pályázhat
Nonprofit szervezetek

PwC Civil Mentoring Program


2017 márciusában a PwC Magyarország Pro bono csapata mentoring programot indított nonprofit szervezetek számára. A 2024-ben induló 8. évfolyamba olyan szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek elkötelezettek a fejlődés és tanulás iránt. A képzések során célunk, hogy a szervezetek egyfajta üzleti szemléletet sajátítsanak el, aminek segítségével működésük hosszú távon fenntartható és hatékony tud lenni.
- Mire van szüksége a civil szervezeteknek a fenntartható működéshez?
- Hogyan építsenek ki hosszú távú vállalati kapcsolatokat?
- Miként készül egy üzleti és likviditási terv?
Nonprofit szervezetek számára 2017-ben indított mentoring programunkban a résztvevőknek egy képzéssorozatot tartunk, illetve PwC-s mentorok segítik a szervezetek fejlődését.

A Program tervezett menete:
- Kétheti rendszerességű képzések 2024. március 8. és május 17. között péntekenként 13:00-16:00 közötti idősávban.
- Záró alkalom tervezett időpontja: 2024. május 31., péntek.
Az alkalmak személyesen, a PwC Magyarország székhelyén (1055, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) zajlanak majd. A részvétel kötelező, kérjük, hogy ezt jelentkezéskor vegyék figyelembe.
Hogyan kerülhet be egy szervezet a programba?
A pályázatra bármelyik nonprofit szervezet, egyesület, alapítvány, szociális szövetkezet stb. - jelentkezhet, amelyik megfelel a pályázati feltételeknek. A pályázati szakasz lezárását követően a PwC Pro bono csapata értékeli a pályázatokat és kiválasztja a részt vevő szervezeteket. A programban korábban már részt vevő szervezetek jelentkezését nem tudjuk elfogadni, mivel célunk, hogy minél több nonprofit szereplőnek lehetőséget biztosítsunk a tanulásra.

A képzés során - amely márciustól júniusig tart, kéthetente péntekenként 13-16 óra közötti online vagy a járványhelyzettől függően személyes oktatással, a budapesti irodaházunkban - célunk, hogy a szervezetek elsajátítsanak egyfajta üzleti szemléletet, ami segít abban, hogy a működés hosszú távon fenntartható és problémamentes legyen. Ennek érdekében a szervezetek fejlesztésének legfontosabb témaköreit fogjuk feldolgozni az interaktív, kiscsoportos munkára építő képzési modulok során (pl.: küldetés megfogalmazás, üzleti tervezés).
A képzést követő minimum fél éves közös munka a PwC-s mentorokkal a júniusi záró prezentálás után kezdődik el a kiválasztott szervezetekkel. Kérjük, hogy csak azok a szervezetek jelentkezzenek a térítésmentes képzésre, amelyek vállalják, hogy a szervezetük képviselője minden alkalmon részt tud venni.

Mit nyújt a képzés a résztvevőknek?
- Egy olyan képzéssorozatot, amely segít neked és a szervezetednek, hogy kihasználjátok a bennetek rejlő képességeket.
- Tanulási lehetőséget tapasztalt szakértőktől - kollégáink az adott területek gyakorló szakemberei.
- Egy olyan közösséget, ahol a tagok segítik egymást és támaszkodnak egymás erősségeire.
- A program végére egy olyan komplex és hatásos bemutatkozó anyagot magáról a szervezetről, amely később is használható.
- 6 hónapos mentoring lehetőséget, amely alatt a PwC szakértői kísérik a szervezetek mindennapjait és hasznos tanácsokkal segítenek a megfelelő irányok megtalálásában.
- A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) coach-ainak felajánlásán alapuló 10 órás egyéni vagy csapatfejlesztési folyamatot a civil szervezet által megjelölt személy vagy csapat részére.
https://www.pwc.com/hu/hu/rolunk/cr/civil_mentoring.html

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem